Doi profesori de la Universitatea 'Dunărea de Jos' au ajuns în Top World Ranking 2%, topul celor mai importanţi oameni de ştiinţă din lume
Publicat:Doi profesori de la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati se gasesc in Top World Ranking 2%, al celor mai importanti oameni de stiinta din lume, realizat de Universitatea Stanford, impreuna cu Editura Elsevier and SciTech Strategies, informeaza, marti, Biroul de presa al institutiei de invatamant superior.
Potrivit sursei citate, este vorba despre academicianul Eugen Victor Cristian Rusu, directorul Scolilor Doctorale din Universitate si prof. univ. dr. habil. Liliana Celia Rusu, de la Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos", potrivit agerpres.ro.
Citește…
Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…
Sursa articol: stiripesurse.ro
Stiri pe aceeasi tema
Soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi, creat la Universitatea din Galați
23:40, 27.03.2024 - Estimarea distrugerilor provocate de in razboi de atacurile cu drone și rachete sau bombardamente poate fi realizata cu ajutorul unei aplicații create de un student de Facultatea de Inginerie a Universitații din Galați A aparut un soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi! In conflictul…
Noua „Ada Kaleh”! S-a consolidat insula de 2 km aparuta in mijlocul Dunarii, la Galați
07:50, 21.03.2024 - O insula formata in mijlocul Dunarii s-a stabilizat ca o noua forma de relief, nemaifiind acoperita de ape nici in perioadele in care nivelul apelor fluviului sunt in creștere ca urmare a precipitațiilor și topirii zapezilor din bazinul hidrografic. Daca in anii 70 disparea sub apele lacului de acumulare…
Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați
14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…