Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon: Vor fi evaluați toți judecătorii, de sus în jos - de unde au case și mașini

Publicat:

CHIȘINAU, 28 aug – Sputnik. Președintele Dodon a spus ca în cadrul aceste evaluari, judecatorii vor trebuie sa explice ce unde au vase, bani și mașini.

"Vrem sa-i evaluam de sus în jos pe toți judecatorii. Comisia de evaluare va face evaluarea de sus în jos. Evident ne punem ca scop sa ajungem și la judecatorii de jos. Dar începem cu al Magistraturii, curtea Suprema de Justiție, Curțile de Apel, judecatoriile raionale și pâna jos. Vreau sa va spun ca în unele state din regiune, din Europa, nu obligatoriu membre UE, dupa o astfel…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(video) CSM, in ședința: Ce subiecte au fost examinate

12:35, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

Candidați la funcții in CSJ și in Colegiile CSM, vor fi evaluați de Comisia Vetting

12:30, 01.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a transmis Comisiei Vetting spre evaluare șase candidați noi la funcția de judecator al Curții Supreme de Justiție (CSJ) și cinci candidați noi la funcții in cele doua colegii ale CSM. Pentru a deveni elibigili pentru funcțiile pentru care candideaza, subiecții…


Ce parere ai despre aceasta stire?