Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon, despre construcţia Ambasadei SUA pe terenul fostului Stadion Republican: Vor fi proteste masive

Publicat:

Liderul PSRM ameninta cu proteste masive in eventualitatea in care SUA vor incepe constructia ambasadei pe terenul fostului . Dodon spune ca formatiunea sa nu va ceda si se va impotrivi acestui proiect la toate etapele de implementare. Dodon spune ca nici consilierii socialisti nu vor vota un astfel de proiect, cand acesta va fi propus spre aprobare in , noteaza IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Dodon despre interdicția lui Moroșan in Romania: Totul e din cauza luptelor cu clanul Usatii din Balți

18:50, 13.04.2024 - Liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat interdicția consilierului PSRM in Consiliul municipal Balți, Maxim Moroșan, in Romania. Potrivit lui Dodon, „totul e din cauza luptelor cu clanul Usatii din Balți”:

(video) Igor Dodon, socru mare in acest an? Dezvaluirile fostului șef de stat despre cei trei baieți ai sai

09:50, 30.03.2024 - Fostul președinte Igor Dodon iși incepe fiecare zi la școala. Asta pentru ca il duce zilnic la lecții pe mezinul familiei, Nicușor. Liderul PSRM a povestit despre relația cu baieții sai la UNInterviu pentru UNIMEDIA, scrie SHOK.md .

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Lucrarile de extindere a secției UPU din Sfantu Gheorghe, gata in aproximativ o luna

18:20, 28.02.2024 - Lucrarile de extindere si modernizare a sectiei UPU a Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe, cofinantate din fonduri europene, sunt aproape de finalizare, a anuntat conducerea Consiliului Judetean. Potrivit vicepresedintelui Consiliului, Henning Laszlo, lucrarile de constructie a cladirii,…

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Dodon: "Nu vom face niciun fel de coaliție in CMC"

18:00, 09.02.2024 - Liderul PSRM, fostul șef de stat, Igor Dodon, afirma ca „socialiștii nu vor face niciun fel de coaliție in CMC, mai ales cu PAS”. „Sa te așezi cu PAS, inseamna sa inchizi ochii la toate faradelegile din mandatul de guvernare pe care ei il au acum”, a notat ex-preșesintele la o emisiune, dupa ce speakerul…

(video) PAS da, PSRM ba. Dodon: Nu vom face niciun fel de coaliție in CMC. Sa te așezi cu PAS, inseamna sa inchizi ochii la toate faradelegile lor

16:10, 09.02.2024 - Liderul PSRM, fostul șef de stat, Igor Dodon, afirma ca „socialiștii nu vor face niciun fel de coaliție in CMC, mai ales cu PAS”. „Sa te așezi cu PAS, inseamna sa inchizi ochii la toate faradelegile din manadatul de guvernare pe care il au acum”, a notat ex-preșesintele la o emisiune, dupa ce speakerul…


Ce parere ai despre aceasta stire?