Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon a vorbit despre scenariile în cazul provocărilor după alegeri

Publicat:

Autoritațile moldovenești nu vad un mare potențial de protest, dar forțele de ordine se pregatesc pentru diferite opțiuni de dezvoltare a evenimentelor. Autoritațile Moldovei vor fi pregatite pentru provocari din partea oponenților lor dupa alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Despre aceasta a relatat intr-un interviu pentru RBC Președintele in exercițiu al Moldovei și candidatul la func

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

10:00, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

21:26, 13.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

Ciuca, despre cazul Roșia Montana: „Toți cei care poarta povara pe umerii țarii trebuie sa raspunda in fața legii”

21:25, 28.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri seara, la Antena 3, referitor la cazul Roșia Montana, ca „nu se va ajunge la pragul maxim”, pentru ca „au incredere in echipa de avocați”. De asemenea, a mai afirmat ca toți cei care poarta povara pe umerii țarii trebuie sa raspunda in fața legii,…

Zelenski a vorbit cu Macron despre „nevoile Ucrainei in materie de arme si munitii”

18:25, 10.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelensky a declarat, sambata, ca a discutat la telefon cu omologul sau francez Emmanuel Macron despre situatia de pe front si „nevoile Ucrainei” in materie de arme si munitii, multumind Frantei pentru „sprijinul sau neclintit”, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Putin și Xi Jinping au vorbit la telefon. Cei doi acuza „politica americana de amestec in afacerile interne ale altor state”

14:50, 08.02.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a declarat joi, intr-o convorbire telefonica purtata cu omologul sau rus Vladimir Putin, ca tarile lor trebuie sa se opuna „ingerintelor” straine, potrivit postului televiziunii publice de la Beijing, CCTV.

Biden a vorbit despre o noua discuție recenta cu un lider european decedat

14:40, 08.02.2024 - Președintele american Joe Biden a incurcat numele liderilor europeni, pentru a doua oara in citeva zile, afirmind ca in 2021 a discutat cu fostul cancelar german, Helmut Kohl, decedat in 2017. "Și atunci Helmut Kohl s-a intors spre mine și mi-a spus: "Ce ați spune, domnule președinte, daca ați lua ziarul…

Nicolae Ciuca, despre cazul Iulian Dumitrescu: Am așteptat comunicatul DNA, apoi am vorbit cu el și a luat decizia

11:30, 02.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat vineri, 2 februarie, ca mai intai a așteptat comunicatul DNA cu privire la prim-vicepreședintele Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar pentru luare de mita si fals in declaratii, apoi a discutat cu el și acesta a decis sa demisioneze„PNL, ca de fiecare…


Ce parere ai despre aceasta stire?