Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dispariția tinerei din Olt, telenovelă. Alina a ajuns în Anglia și nu se mai întoarce acasă

Publicat:

Tanara de 26 ani, din Valeni, Olt, a carei dispariție a fost anunțata marți, 4 octombrie 2022, a fost gasita. Alina a vorbit cu polițiștii și le-a spus ca este bine, dar ca nu se intoarce acasa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramses al II-lea se intoarce acasa: Egiptului i s-a returnat un important artefact furat in urma cu peste 30 de ani

05:45, 22.04.2024 - Egiptului i s-a returnat o statuie veche de 3.400 de ani reprezentand capul regelui Ramses al II-lea, dupa ce a fost furata și scoasa ilegal din țara in urma cu mai bine de trei decenii, a anunțat duminica ministerul egiptean al antichitaților, scrie Rador Radio Romania.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Noi detalii pe dispariția tinerei insarcinate din Orhei: Șoferul Fordului, in care a urcat Ana, spune ca ea a coborat peste 1km

11:31, 18.04.2024 - Șoferul automobilului in care a urcat tanara data disparuta la Orhei, ar fi declarat polițiștilor ca fata ar fi coborat la marginea drumului imediat dupa ce și-a dat seama ca a urcat intr-o mașina straina, iar el și-a continuat drumul. Cel puțin despre asta scrie Primul in Moldova .

Telenovela la Deveselu, comuna unde satenii au ales primar un mort. PSD propune candidatul din 2021 al PNL, iar actualul primar PSD e furios

14:51, 07.03.2024 - PSD Olt a anunțat joi, 7 martie 2024, ca a stabilit candidatul pentru Primaria Deveselu, iar acesta este fiul fostului primar Ion Aliman. Marius Aliman a candidat in 2021, dupa decesul tatalui sau, din partea PNL, iar contracandidat de la PSD i-a fost unchiul sau care a și caștigat primaria.

Femeie tanara, gasita moarta pe un camp din Dambovița. Disparuse de acasa de cateva zile

09:35, 20.02.2024 - Cadavrul unei femei in varsta de 35 de ani a fost gasit vineri, 16 februarie 2024, pe un camp din extravilanul localitații Barbuceanu, județul Dambovița. Dispariția ei fusese anunțata de fratele sau.

Loredana Toma se intoarce acasa cu doua medalii de aur de la Campionatele Europene de haltere

20:30, 16.02.2024 - Sportiva Loredana Toma a castigat, vineri, doua medalii de aur la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, la categoria 71 kg. Toma a obtinut aurul la total, cu 241 kg, si la spuls, cu 114 kg, potrivit news.ro.La aruncat, Loredana Toma a terminat pe locul 4, cu 127 Kg, dupa ce a ratat…

Prințul Harry se intoarce acasa sa-și vada tatal. Cat de grav bolnav este regele Charles

14:25, 06.02.2024 - Prințul Harry se intoarce acasa, in Londra, pentru a-l vedea pe tatal sau. Regele Charles trece prin momente grele de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic se confrunta in prezent cu probleme de sanatate.

Familia MIREASA. Povestea Continua. Reacția Alinei, dupa ce a ajuns acasa din maternitate și a vazut camera pe care Valentin a pregatit-o pentru bebeluș: ”Ai avut timp de...” / VIDEO

20:45, 04.02.2024 - Familia MIREASA. Povestea Continua. In ediția din aceasta seara, Alina și Valentin i-au luat pe telespectatori cu ei in cele mai importante momente din viața lor. Cei doi au ajuns acasa, alaturi de bebelușul lor, iar Alina a fost intampinata de o mulțime de surprize. Iata cum a reacționat cand a vazut…


Ce parere ai despre aceasta stire?