Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorul Boeing şi-a prezentat demisia în contextul în care criza provocată de 737 MAX se adânceşte

Publicat:

Constructorul aeronautic american a anuntat luni ca directorul general si-a prezentat demisia din functie, dupa un an dificil marcat de cele doua accidente in care au fost implicate avioane Boeing 737 MAX, transmite Reuters, citat de agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Casa de moda Dior a prezentat la New York o colectie inspirata de actrita Marlene Dietrich / VIDEO

12:46, 17.04.2024 - Casa de moda franceza Christian Dior a prezentat o colectie de toamna inspirata de actrita Marlene Dietrich in cadrul unei defilari care a avut loc luni seara la New York, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

Rivalii de la Airbus afirma ca nu se bucura de problemele celor de la Boeing: „Nu sunt un lucru bun pentru intreaga industrie”

14:55, 19.03.2024 - Constructorul aeronautic european Airbus nu se bucura de problemele tehnice cu care se confrunta rivalul american Boeing, a declarat marti directorul general de la Airbus, Guillaume Faury, transmit Reuters și Agerpres.

Conflictul dintre Viktor Orban si Banca Nationala a Ungariei se adanceste. Marii perdanți - ungurii cu rate la banci

23:05, 07.03.2024 - Banca centrala a Ungariei a declarat joi ca "atacurile" repetate ale guvernului premierului Viktor Orban asupra politicii sale monetare s-ar putea intoarce impotriva sa si ar putea limita posibilitatile de relaxare, relateaza Reuters, conform news.ro. Orban si fostul sau aliat Gyorgy Matolcsy, guvernatorul…

Breaking | Primul pas dintr-un plan amplu post-razboi: Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat

12:00, 26.02.2024 - Guvernul Autoritatii palestiniene, aflat la conducere in Cisiordania, si-a prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, a anuntat premierul Mohammed Shtayyeh, transmit AFP si Reuters. "Am prezentat presedintelui pe 20 februarie demisia guvernului si astazi o prezint in scris",…

Protest la Budapesta pentru demisia presedintei Novak, care a gratiat un barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie

21:40, 09.02.2024 - Cel putin o mie de persoane au protestat vineri la Budapesta, cerand demisia presedintei Katalin Novak, in urma gratierii de catre aceasta a unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie, relateaza Reuters.

Un fas. Demisia lui Iohannis. Charles Michel s-a razgandit

05:40, 27.01.2024 - Scenariul vanturat de partidele romanești privind demisia președintelui Klaus Iohannis pentru a merge la Consiliul European s-a pulverizat. Presedintele Consiliului European, Charles Michel , a anuntat vineri ca renunta sa ia parte la alegerile pentru Parlamentul European prevazute sa aiba loc inceputul…


Ce parere ai despre aceasta stire?