Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dieta macrobiotică: Cum se menţine în formă Gwyneth Paltrow la 40 de ani

Publicat:

este cunoscuta pentru obsesia sa pentru un stil de viata sanatos, pe care l-a impus si copiilor ei. Consuma alimente proaspete si pune pret pe calitate, nu cantitate. Printre alimentele interzise in dieta tinuta de se numara dulciurile, produsele lactate, sucul de portocale, alcoolul, intrucat acestea ii provoaca foame, potrivit ziare.com. Tot pentru a se mentine in forma, actrita face meditatie, masaje, precum si bai alternante (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care Elena Gheorghe nu le consuma deloc. Așa se menține intr-o forma de invidiat

20:15, 19.04.2024 - Elena Gheorghe a dezvaluit, in cea mai recenta intervenție pentru presa mondena, ce alimente nu consuma deloc pentru a arata bine. Pe langa alimentația sanatoasa, cantareața este foarte atenta și la mișcarea pe care o face, dar și la starea de spirit generala. Foto Cine este cantareața Elena Gheorghe…

Dieta cu care Valentina Pelinel iși menține silueta. Cum au ajutat-o mesele din patru in patru ore

19:35, 19.04.2024 - Valentina Pelinel reușește sa aiba o silueta supla dupa ce a trecut prin trei sarcini. Pentru a reveni la forma sa de invidiat, soția lui Cristi Borcea a apelat la ajutorul unui specialist, potrivit Fsnatik.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!

Secretul siluetei Cameliei Șucu. Ce face pentru a se menține in forma la 58 de ani: „Pentru mine funcționeaza foarte bine”

12:40, 22.03.2024 - La cei 58 de ani ai sai, Camelia Șucu are un corp de invidiat. Fosta soție a actionarului majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a marturisit ca nu a renunțat la dulciuri pentru a avea o silueta de vis.

Alimentul adorat de romani pe care Loredana Groza nu-l mai consuma deloc. Așa se menține in forma

00:00, 15.03.2024 - Are 53 de ani și este intr-o forma fizica de admirat, reușește sa faca furori cu fiecare apariție. Mulți carcotași au susținut ca silueta sa ar fi rezultatul operațiilor estetice, insa adevarul este cu totul altul. Sportul și o dieta echilibrata sunt elemente esențiale in viața artistei. Afla, din randurile…

Loredana Groza face furori la sala de fitness! Imagini de senzație cu diva, i-a impresionat pe toți

12:50, 01.03.2024 - Loredana Groza a ajuns la frumoasa varsta de 53 de ani, insa se menține in forma și are o silueta de invidiat. Chiar daca are un program incarcat, iși face mereu timp pentru a merge la sala. Cum se menține in forma Loredana Groza Sportul este un factor esențial pentru o viața sanatoasa și un corp foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?