Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dietă de caniculă pentru animalele de la Zoo. Urşii şi tigrii mănâncă îngheţată şi se bălăcesc în piscine

Publicat:

Apa din belsug, inghetata si meniu bogat in fructe si legume. De acest meniu special au parte in aceste zile toride animalele de la din Galati. Masuri speciale si la adapostul „Ajutati-l pe Labus”, unde consumul de apa s-a dublat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Apariție inedita in padurea Schit din Alba Iulia: Mai multe caprioare, filmate de un trecator

10:20, 06.04.2024 - VIDEO | Apariție inedita in padurea Schit din Alba Iulia: Mai multe caprioare, filmate de un trecator VIDEO | Apariție inedita in padurea Schit din Alba Iulia: Mai multe caprioare, filmate de un trecator Mai multe caprioare au fost filmate sambata dimineața in padurea Schit din Alba Iulia, de un trecator.…

Așa arata, in urma cu 20 de ani, Gradina Zoologica de la Turda! (FOTO)

20:06, 12.03.2024 - Deși acum pare ca toata lumea a uitat, in urma cu mulți ani, Turda se bucura de un punct turistic destul de special și anume Gradina Zoologica.  Gradina Zoologica din Turda  Infiintata inca din anul 1953, Gradina Zoologica din Turda a fost una dintre cele mai vechi din tara si unica din judetul Cluj.…

Povestea emoționanta a lui Toto, cațelul care și-a pazit doua zile stapana decedata. „Sufera el, sufar și eu“

14:06, 08.03.2024 - Toto a ramas singur intr-un apartament din Galați, dupa ce ambii stapani i-au murit. Acum este singur, debusolat și trist și iși cauta o familie. „Ma sufoc cand vad cum ma privește trist”, povestește Corina Grigore, de la Asociația „Ajutați-l pe Labuș“.

Apel pe Facebook pentru Toto, un cațel ai carui stapani au murit: „Poliția a pus sigiliu pe ușa” VIDEO

16:15, 23.02.2024 - Toto este un cațel care a ramas singur intr-un apartament din Galați, dupa ce ambii stapani i-au murit. Acum este sigur, debusolat și trist, cazul fiiind facut public de reprezentanții asociației pentru protecția animalelor Ajutați-l pe Labuș.

Bivoli evadați la ZOO Galați. Animalele au rupt gardul, la cațiva pași de un grup de vizitatori

18:50, 12.02.2024 - Alerta la Gradina Zoologica din Galați, dupa ce cațiva bivoli, aflați in perioada de imperechere, s-au luat la bataie, au rupt gardul țarcului și au evadat. Animalele se aflau la cațiva pași de un grup de vizitatori.

Caței cu handicap, adoptați in Germania. „Cand iubirea invinge prejudecațile, se intampla miracole“

18:51, 08.02.2024 - Sanctuarul Cațeilor este locul special creat la Adapostul „Ajutați-l pe Labuș“ din Galați pentru cațeii accidentați, abandonați și cu șanse extrem de mici de adopție. „Sunt povești extrem de triste, in fața carora nu puteam ramane indiferenți”, spune administratorul adapostului.

BREAKING - Incendiu la gradina zoologica din Ramnicu Valcea: Animalele au fost evacuate / VIDEO

12:11, 27.01.2024 - Pompierii intervin, sambata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la pavilionul unde sunt adapostite maimuțele la Gradina Zoologica din Ramnicu Valcea. Animalele au fost evacuate.Potrivit ISU Valcea, incendiul a izbucnit la gradina zoologica din Ramnicu Valcea. Arde acoperișul pavilionului…


Ce parere ai despre aceasta stire?