Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dicizie definitivă a magistraților. Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat din închisoare

Publicat:

In urma cu doi ani de zile, de pe data de 26 aprilie 2018, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, insa, vineri, printr-o decizie definitiva, magistrații l-au eliberat pe afacerist.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vis spulberat – Catalin Cherecheș ramane in inchisoare. Decizia e definitiva

12:40, 19.04.2024 - Ex-primarul fugar Catalin Cherecheș ramane dupa gratii. Curtea de Apel Cluj a respins contestația in anulare formulata de acesta. Soluția instanței este definitiva. „In temeiul art. 475 Cod procedura penala, respinge cererea contestatorului Cherecheș Catalin de sesizare a Inaltei Curti de Casatie si…

Decizie definitiva: Fostul fotbalist Danuț Lupu, eliberat din inchisoare

20:30, 03.04.2024 - Fostul fotbalist Danuț Lupu va fi eliberat definitiv din inchisoare, la 6 luni dupa ce a ajuns in spatele gratiilor. El a fost arestat dupa ce a condus in repetate randuri fara permis. Citește și: Ion Georgescu a scapat din nou de arestul la domiciliu. Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 48…

Decizie definitiva: Danuț Lupu, eliberat! Fostul fotbalist trebuia sa execute 7 luni și 10 zile de inchisoare

17:46, 03.04.2024 - Danuț Lupu a fost condamnat, asta-toamna, la 7 luni și 10 zile de inchisoare pentru ca a condus fara permis in mai multe randuri. A obținut eliberarea condiționata in urma cu o luna, dar procurorii au facut contestație.Miercuri, s-a judecat apelul Parchetului.Decizie definitiva: Lupu, eliberat!Fostul…

Vești bune pentru Danut Lupu. Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare! Decizia este definitiva

17:45, 03.04.2024 - Vești bune pentru Danuț Lupu! Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva. Dupa o perioada de așteptare și incertitudine, Tribunalul București a hotarat sa ii ofere libertatea, in urma respingerii contestației procurorilor.

Danut Lupu a cerut judecatorilor sa fie eliberat din inchisoare! Declarații avocatului fostului internațional roman: „Regret fapta și doresc...”

15:15, 07.03.2024 - Dupa ce a ajuns in fața instanței, in cursul zilei de azi, Danut Lupu a cerut judecatorilor sa fie eliberat din inchisoare. Iata declarațiile avocatului fostului internațional roman, care ispseste acum o pedeapsa de 7 luni si 10 zile pentru ca a condus fara permis de conducere!

Unul dintre cei mai feroce criminali in serie din Romania, supranumit al doilea Rimaru, ar putea fi eliberat din inchisoare

13:50, 05.03.2024 - Iulian Țiganila, supranumit al doilea Rimaru, care este considerat unul dintre cei mai feroce criminali in serie din Romania, ar putea fi eliberat in curand din inchisoare, dupa ce instanța i-a comutat pedeapsa pe viața.

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?