Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Șoșoacă, reacție categorică după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc

Publicat:

Diana Șoșoaca a avut o reacție dura privind cazul lui . Cunoscutul om de televiziune a ajuns joi la din București, dupa ce s-a simțit rau și ar fi fost confirmat cu covid-19. Diana Șoșoaca, reacție categorica dupa ce a ajuns in spital Diana Șoșoaca spune ca nu […] The post Diana Șoșoaca, reacție categorica dupa ce a ajuns in spital. Senatoarea a luat foc appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Am stat in coma 10 ore!” » Adrian Mititelu Jr., prima reacție dupa ce a fost internat de urgența: „Nu mai aveau ce face daca ma gaseau mai tarziu”

07:25, 23.04.2024 - Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a oferit prima reacție dupa ce a fost internat sambata la Spitalul de Urgența Floreasca, din București. Fiul lui Mititelu Senior a explicat momentele delicate prin care a trecut, fiind chiar la un pas de moarte. Tatal acestuia a explicat faptul ca de vina ar fi fost o…

Ce partide s-au inscris in cursa pentru europarlamentare și cum arata listele de candidați

18:05, 08.04.2024 - Depunerea listelor pentru alegerile europarlamentare a adus și surprize. Partidul condus de Diana Șoșoaca a depus semnaturile necesare, inscriind in cursa mai multe personaje necunoscute. Lista este deschisa de senatoare și fostul om de televiziune al postului OTV, Luis Lazarus.

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Diana Șoșoaca rupe tacerea: M-a lovit de prea multe ori! M-a amenințat cu un cuțit! A luat fetița de gat!

17:50, 02.04.2024 - Diana Șoșoaca a cerut polițiștilor Capitalei ordin de protecție provizoriu pe numele soțului sau, Silvestru Șoșoaca. Ea a afirmat ca „soțul sau o agreseaza din punct de vedere emoțional, fiindu-i creata astfel o stare de temere”. Senatoarea a dat detalii despre violențele la care a fost supusa"M-am…

Este Cirstoiu un candidat de sacrificiu? Ce a raspuns medicul

14:00, 20.03.2024 - Catalin Cirstoiu a fost prezentat in urma cu scurt timp in mod oficial drept candidatul PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Medicul a fost nevoit sa raspunda și la intrebarile jurnaliștilor, chiar daca au fost unele dificile. Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Carstoiu, a fost intrebat…

SCM Ramnicu Valcea, VICTORIE CATEGORICA cu SCM CRAIOVA: 36-21!

19:30, 21.02.2024 - Echipa de handbal SCM Ramnicu Valcea a dovedit ca e intr-o forma de zile mari, cand s-a impus categoric, miercuri, 21 februarie, in fața SCM Craiova cu 36-21 (22-9)! Ce sa mai, au facut antrenament pentru meciul de sambata, 24 februarie , cand joaca tot acasa cu CSM București!

VIDEO Șoșoaca, infruntata de un revoluționar, la Braila: “Pe bunicii noștri i-au omorat rușii și vii tu sa aduci iar rușii?”/ Șosoaca: “Rusia a caștigat razboiul cu Ucraina”

22:30, 11.02.2024 - Prezenta la Braila impreuna cu Luis Lazarus, senatoarea Diana Șoșoaca (partidul extremist SOS, ex-AUR) a fost apostrofata de un barbat care susține ca a luptat la Revoluție și i-a reproșat ca este omul Rusiei: “Vii tu cu rușii aici”, i-a spus omul senatoarei care uzeaza de retorica rusa și propaga narativul…

Oana Pellea, reacție dupa ce Marius Manole s-a accidentat in timpul unui spectacol la TNB: „Iubitule, te rog cu Cerul și Pamantul”

13:40, 04.02.2024 - Oana Pellea a facut cateva declarații pe Facebook, dupa ce Marius Manole s-a accidentat in timpul spectacolului pe care l-a avut ieri, 3 februarie, la Teatrul Național din București. Cu toate ca are de suferit, el nu iși suspendeaza activitatea. Aseara, la TNB, Marius Manole a jucat in spectacolul „Repetiție…


Ce parere ai despre aceasta stire?