Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri şocante despre doctoriţa din Feteşti, răpusă de COVID. Cum s-a infectat şi cât s-a zbătut să trăiască. Medic: Suntem devastaţi!

Publicat:

O colega buna, joviala si un profesionist desavarsit. Doctorita din Fetesti care a murit dupa ce s-a infectat cu COVID-19 la doar 48 de ani a lasat in urma o fiica studenta care impartatea aceeasi pasiune pentru Medicina ca si mama sa si o mare de regrete in randul celor care au cunoscut-o.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila: Barbat infectat cu COVID -19 timp de 613 zile

07:25, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:06, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Țara in care se iau cele mai multe somnifere din lume

12:55, 15.03.2024 - Spania este prima țara „de pe planeta” in ceea ce privește consumul de somnifere, ceea ce inseamna ca aproximativ 5 milioane de oameni folosesc pastile pentru a adormi. Așa a afirmat președintele Federației Spaniole a Societaților de Medicina a Somnului (FEMESS), Carlos Egea, care avertizeaza asupra…

Soțul Dianei Șoșoaca face dezvaluiri șocante despre relația sa: "Ma calca in picioare, acasa era macel!"

07:10, 11.03.2024 - Acesta spune ca Diana Șoșoaca este prizonier psihic și dezvaluie ca Luis Lazarus este unul dintre cei care o influențeaza pe soția sa.„Luis Lazarus tot ce face si zice e impotriva mea, fiind unul dintre cei mai importanti consilieri ai Dianei. Emisiunile lui sunt monetizate, au reclame, cum sa nu ia…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?