Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre VIAȚA AMOROASĂ a membrilor familiei Ceaușescu! Ce AMANȚI a avut Elena și cu cine s-a cuplat Nicu

Publicat:

Autorul Dan-Silviu Boerescu vorbește in cartea sa „Viața amoroasa a lui Nicolae Ceaușescu și a familiei sale politice” despre amorurile și intrigile din familia fostului dictator, atingand puncte sensibile, precum amanții Elenei Ceaușescu.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surori siameze, dezvaluiri despre viața amoroasa. Ce se intampla daca una dintre ele moare VIDEO

11:05, 11.04.2024 - Deși la naștere cadrele medicale au spus ca vor trai doar cateva zile, doua surori siameze, Carmen și Lupita Andrade, au sfidat șansele de supraviețuire și se bucura de tot ce le ofera viața la cei 23 de ani ai lor, relateaza Daily Mail.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: „Am ajuns sa sun la 112”

10:55, 11.03.2024 - Eugenia Șerban a trait timp de 14 ani un adevarat chin din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a fost terorizata, amenințata, injurata și umilita de propriul copil.Invitata la podcastul Marei Banica, Eugenia Șerban a facut dezvaluiri de-a dreptul șocante despre fiul ei. Lorans Fawz…

Olena Zelenska face dezvaluiri dramatice despre felul in care razboiul a distrus sau curmat viața copiilor ucraineni

07:25, 25.02.2024 - Mai mult de doua milioane de copii au parasit Ucraina din cauza invaziei la scara larga a Rusiei. Potrivit Ukrinform, sotia presedintelui, Olena Zelenska, a postat acest lucru pe Facebook si a publicat o fotografie din TOP 100 al revistei Time de anul trecut, in care tineri pacienti ai spitalului Okhmatdit…

Oana Roman e singura. De ce nu are iubit la 5 luni de la desparțirea de Marius Elisei: „O sa fiu atenta, sa nu imi mai iau o țeapa atat de ingrozitoare”

12:35, 04.02.2024 - Oana Roman e singura la cinci luni de la desparțirea de Marius Elisei. Intr-un interviu pentru wowbiz.ro, vedeta nu exlude posibilitatea de a-și reface viața amoroasa in viitorul apropiat, insa spune ca va fi mult mai atenta la partenerul pe care il va alege. Dupa o relație de ani de zile, Oana Roman…

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, dezvaluiri incendiare din culisele noului reality-show. Punct și de la capat incepe in 3 februarie: ”Fiecare moment important din viața mea” / VIDEO

22:25, 29.01.2024 - Anamaria Prodan revine pe micile ecrane cu surprize noi! Cu cateva zile inainte de premiera, vedeta a facut dezvaluiri din culisele noului reality show. ”Punct și de la capat” incepe in 3 februarie, pe Antena Stars, iar spectacolul care urmeaza va intrece așteptarile tuturor!

Raport ingrijorator in Italia. Femeile sunt constranse sa renunțe la viața profesionala pentru a se dedica familiei

09:40, 27.01.2024 - Deși am putea spune ca femeile, in zilele noastre, pun pe primul plan cariera, se pare ca, potrivit unui raport facut public de curand, acest lucru nu este valabil și in cazul celor din Italia. Acestea fiind de cele mai multe ori obligate sa acorde prioritate vieții de familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?