Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri din răfuielile interne PSD. Rareș Bogdan: "Ce vor mai face pe ultima sută de metri? Vând aurul din Apuseni să-și facă dinții?"

Publicat:

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan se intreaba "ce vor mai face pe ultima suta de metri" cei din PSD dupa ce deputatul , a afirmat despre ministrul Transporturilor, ca "forțeaza directorii din companii sa semneze contracte".

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rareș Bogdan: Ciuca va fi 100% președintele Romaniei. E mai bun ca oricare dintre candidați

22:26, 01.04.2024 - Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune ca președintele PNL, Nicolae Ciuca, va fi „100%” președintele Romaniei. Prim-vicepreședintele PNL a raspuns astfel cand a fost intrebat, la Digi24, daca Ciolacu e mai bun pentru funcția de șef al statului decat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

CANDIDAȚI LA GUVERNARE Rareș Bogdan: Nicolae Ciuca, obligat prin statut sa candideze

14:10, 01.04.2024 - Europarlamentarul PNL Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al partidului, a declarat sambata ca PNL isi propune ca la alegerile locale.. The post CANDIDAȚI LA GUVERNARE Rareș Bogdan: Nicolae Ciuca, obligat prin statut sa candideze first appeared on Informatia Zilei .

Congresul PPE: Rareș Bogdan anunța negocieri dure cu Austria pentru aderarea Romaniei la Schengen: „Au aruncat deja buzduganul”

15:15, 06.03.2024 - Europarlamentarul liberal spune ca delegația Austriei a ”aruncat deja buzduganul” prin faptul ca membrii partidului cancelarului Karl Nehammer nu ar vrea sa semneze programul electoral al Partidului Popular European prin care se propune integrarea totala a Romaniei și Bulgariei in spațiul Schengen.

Alianța PSD-PNL și alegeri comasate. Frica de a pierde puterea

15:50, 21.02.2024 - Liderul PNL Nicolae Ciuca si presedintele PSD Marcel Ciolacu au stabilita azi o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, inainte de anuntarea intelegerii privind alegerile din acest an, intalnire care va avea loc in cursul serii, la ora 19.00. Discutia are loc in contextul unei posibile intelegeri…

Susține PNL candidatul PSD la prezidențiale? Mihai Tudose, despre negocierile interne: 'Asta depinde de domniile lor' (VIDEO)

21:25, 16.02.2024 - Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat despre sustinerea de catre PNL a candidatului PSD la prezidentiale ca nu s-a ajuns acolo. „Este evident ca, fiind cel mai mare partid din Romania, vrem sa avem candidatul nostru”, a spus Tudose. El a mai afirmat ca „este foarte clar ca aceasta coalitie va…

Surse: Romania a pierdut procesul pentru aurul de la Roșia Montana. Statul roman risca sa plateasca peste 2 miliarde de dolari.

15:25, 01.02.2024 - Guvernul Romaniei se așteapta sa piarda procesul intentat de Gabriel Resources, la Tribunalul Bancii Mondiale, pentru proiectul aurifer ratat din Apuseni. Subiectul a fost abordat in ședința de Guvern de miercuri, 31 ianuarie 2024.

Ce rol ar juca Ciuca și in ce film

07:05, 25.01.2024 - A trecut ceva timp de cand fostul premier Mihai Tudose a afirmat  Nicolae Ciuca nu e facut pentru politica. Nu-i din filmul asta” , a spus Tudose.  Și dupa ce s-a gandit vreo trei saptamani, liderul PNL lamurește situație. Știi ce, nici  nu vreau sa joc in filmul asta!, ii cam spune Ciuca lui Tudose.…

Rareș Bogdan, dezvaluiri șocante: In Romania intra 450 de camioane de cereale zilnic și ies doar 350. Raman in țara 100

21:05, 21.01.2024 - Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat ca in Romania intra zilnic sute de tone de cereale din Ucraina pe piața neagra, insa nu a vrut sa spuna de unde are aceasta informație. In contextul in care Sorin Grindeanu a afirmat ca demite toata conducerea Portului Constanța daca exista cea mai mica…


Ce parere ai despre aceasta stire?