Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri cutremurătoare despre viața soției lui Schumacher. Coșmarul în care trebuie să traiască: „Nu poate să iasă nici la masă, trăiește ca o prizonieră”

Publicat:

Continue reading Dezvaluiri cutremuratoare despre viața soției lui Schumacher. Coșmarul in care trebuie sa traiasca: „Nu poate sa iasa nici la masa, traiește ca o prizoniera” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan, imagine din intimitate. Cum s-a fotografiat langa Ronald Gavril: „Viata se traieste”

22:20, 17.04.2024 - Anamaria Prodan a facut publica, in urma cu cateva ore, o fotografie din intimitatea relației de cuplu cu boxerul profesionist Ronald Gavril. Mulți nu se așteptau ca impresara sa dea pe fața un asemenea detaliu, mai ales ca este unul controversat in ochii unora. „Viata se traieste”. Foto Anamaria Prodan…

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Laurențiu Duța de la 3 Sud Est, dezvaluiri din viața de familie: „Am avut noroc sa am o soție ințelegatoare…”

17:45, 11.04.2024 - Trupa 3 Sud Est a lansat, zilele acestea, super single-ul „In camera ta”, soundtrack-ul lungmetrajului „Retreat Vama Veche”, regizat de catre Petre Nastase. In scurt timp, piesa a reușit sa stranga aproape jumatate de milion de vizualizari, semn ca fanii așteptau cu sufletul la gura un nou hit. Reporterii Click! nu…

Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața”

14:11, 22.02.2024 - Continue reading Osteoporoza, „boala tacuta” ce afecteaza 22% dintre femeile peste 50 de ani. Dr. Anca Dragutescu, MedLife: un diagnostic pus precoce crește eficiența tratamentului, iar pacienții pot preveni fracturile dureroase, ce pot lasa sechele pe viața” at Info real.

O legenda a sportului american face dezvaluiri despre viața de familie: „Nu am vrut sa am copii cat am fost in activitate. Eram mult prea egoist”

12:36, 10.02.2024 - Derek Jeter, legenda echipei Yankees, a vorbit despre viața sa de dinainte de a avea copii. Fostul jucator de baseball, acum in varsta de 49 de ani, spune ca a fost „prea egoist” de-a lungul carierei și nu a luat in calcul sa fie tata. Abia dupa retragere, el și soția lui, Hannah, au devenit parinți…

Mircea Cartarescu pune mult preț pe nevoile și dorințele soției luI! Cum arata viața de zi cu zi a scriitorului / PAPARAZZI

23:45, 24.01.2024 - Fara doar și poate, Mircea Cartarescu pune mult preț pe nevoile și dorințele soției lui! Cum arata viața de zi cu zi a cunoscutului scriitor. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare cu cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?