Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZINSECȚIE LA TELECABINA CETĂȚII ȘI LA COMPLEXUL AQUALAND

Publicat:

Ca urmare a acestei masuri, cele doua obiective nu vor fi deschise luni, 2 martie The post DEZINSECȚIE LA TELECABINA CETAȚII ȘI LA COMPLEXUL AQUALAND appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR

17:25, 25.03.2024 - Invitați: Nicolae GROSU, vicepreședinte la Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar și  Radu – Liviu PATRUȚ, președintele Sindicatului ,,Vulturul” de la The post URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Telecabina de patru milioane de euro din Deva, inaugurata in 2023, dar inca nefolosita de turiști VIDEO

15:05, 14.03.2024 - Patru milioane de euro au costat lucrarile la telecabina Cetații Devei din Hunedoara. Investiția a fost inaugurata in luna decembrie 2023, insa de atunci instalația de transport nu a putut fi folosita de turiști.

Elev prins cu pistolul la școala! Il avea in banca, sub carți

08:15, 12.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti.  ”In 11 martie a.c., ca urmare a efectuarii unei razii in municipiul Lupeni, politistii Biroului Ordine Publica au  identificat, intr-o…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE

19:05, 08.02.2024 - Invitata: Ioana TOMA, reprezentanta Romaniei la Jocurile Olimpice de Tineret 2024 – Gangwon The post PE SKELETON, CU PERSEVERENȚA, EFORT ȘI GRAȚIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

INDEMNIZAȚIE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITAȚI DIN DEVA

11:46, 08.02.2024 - Peste 650 de copii și adulți primesc saptamana aceasta banii pentru luna ianuarie The post INDEMNIZAȚIE PENTRU PERSOANE CU DIZABILITAȚI DIN DEVA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CONCURS ZONAL DE ROBOTICA LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,DECEBAL” DEVA

17:30, 30.01.2024 - Invitați : Sorin STANCULESCU,profesor de fizica și  Eliza KURTA,eleva clasa a – XII –a la Colegiul Național ,,Decebal” Deva The post CONCURS ZONAL DE ROBOTICA LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,DECEBAL” DEVA appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .


Ce parere ai despre aceasta stire?