Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastrul de pe căile ferate: Trenuri anulate sau pasageri preluați de mașini

Publicat:

Cateva trenuri care circula pe raza regionalelor Timișoara, Iași și Cluj-Napoca vor fi anulate sau pasagerii vor fi preluați de mașini, in septembrie și octombrie, din cauza unor lucrari pe calea ferata, potrivit Mediafax.

de CFR SA anunța ca in perioada septembrie - octombrie 2021, pe raza regionalelor Timișoara, Iași și Cluj-Napoca se fac lucrari feroviare de specialitate pentru imbunatatirea conditiilor de circulație pe calea ferata, prin ridicarea restricțiilor de viteza și imbunatațirea gradului de confort.

Lucrarile sunt facute cu firme specializate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata lucrarile de pe calea ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor. Tronsonul va fi electrificat și modernizat

18:35, 26.03.2024 - Pe tronsonul Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor, calea ferata va fi electrificata și modernizata pe un traseu de peste 160 km, in baza unui proiect care se realizeaza din fonduri europene.

Haos pe calea ferata. Un tren defect blocheaza circulația feroviara intre Calafat și Craiova

10:00, 14.02.2024 - Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulația feroviara este inchisa la aceasta ora pe secția CF Craiova - Calafat, din cauza defectarii unui tren Regio intre stațiile Bailești – Portarești.

Trenuri anulate din cauza unor lucrari la calea ferata. 6 trec prin Cluj

11:55, 06.02.2024 - Sase trenuri care au ca punct de plecare ori de sosire stația de cale ferata Cluj-Napoca au fost anulate ori suspendate temporar de CFR Calatori, pentru unele lucrari care vor avea loc in stația Radna, județul Arad. 

Circulație de iarna pe calea ferata! Trenurile au intarzieri din cauza vremii

15:10, 21.01.2024 - Traficul se desfasoara in conditii de iarna pe intreaga retea feroviara, fara a fi inregistrate probleme majore in circulatie, a anuntat, duminica, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

CFR: Trafic feroviar adaptat la conditii de iarna

10:25, 10.01.2024 - Compania Nationala de Cai Ferate CFR informeaza ca pe reteaua feroviara circulatia trenurilor se desfasoara in conditii normale de iarna, traficul fiind adaptat la conditiile meteo nefavorabile. Temperaturile extreme inregistrate in cursul noptii, care in unele zone au fost de pana la 17deg;C, au provocat…

Circulatia feroviara adaptata la conditii de iarna. 11 trenuri au fost anulate

09:55, 09.01.2024 - Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va informeaza ca la aceasta ora circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna, in special pe raza Sucursalelor Regionale CF Iasi si Galati, din cauza vantului puternic, viscolului si temperaturilor scazute. Pe raza SRCF Galati, pe distanta Marasesti…

Circulația trenurilor, afectata de viscol. Zeci de trenuri au intarzieri sau au fost anulate!

09:40, 09.01.2024 - Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA anunța ca marți dimineața circulația feroviara se desfașoara in condiții de iarna, in special pe raza Sucursalelor Regionale CF Iași și Galați, din cauza vantului puternic, viscolului și temperaturilor scazute.

Trafic feroviar blocat in vestul țarii - Trenuri cu sute de pasageri stau pe loc din cauza unui marfar privat

19:20, 30.12.2023 - Un tren de marfa al unei companii private s-a stricat sambata seara la intrare in Baru Mare și a blocat o artera feroviara din vestul Romaniei, anunța CFR.Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA anunța ca „traficul feroviar de calatori este intrerupt la aceasta ora pe relația Baru Mare - Crivadia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?