Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZASTRU AVIATIC - Un avion militar s-a prăbușit - Nu există supraviețuitori

Publicat:

Un avion de mici dimensiuni al fortelor aeriene nigeriene s-a prabusit chiar in fata aeroportului din Abuja duminica, din cauza unei defectiuni la motor, si toate cele sapte persoane de la bord au murit, a anuntat purtatorul de cuvant al fortelor aeriene intr-un comunicat, preluat de Reuters. B350i s-a prabusit in timp ce se intorcea la aeroportul Abuja, dupa ce raportase pana la motor cand era in drum spre Minna, a spus oficialul. se afla la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Abuja.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

(video) Un avion militar rusesc, ce ar fi transportat 65 de soldați ucraineni, s-a prabușit la Belgorod

13:30, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, au anunțat instituțiile media din Kremlin, citand surse și inregistrari video postate pe rețelele de socializare, informeaza hotnews.ro , cu referire la Reuters.

Un avion militar rusesc s-a prabușit la granița cu Ucraina. Rusia anunța ca la bord erau 65 de prizonieri de razboi VIDEO

13:05, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc Il-76 s-a prabușit, miercuri, 24 ianuarie, potrivit informațiilor furnizate de mai multe canale ruse de telegram, citate de Kyiv Post. Primele estimari indica prezența a cel puțin 65 de persoane la bordul aeronavei, scrie publicația ucraineana.

VIDEO. Avion militar rusesc prabușit in apropiere de granița cu Ucraina. Avea 65 de soldați ucraineni la bord

12:25, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, potrivit presei pro-Kremlin. La bord se aflau 65 de soldați ucraineni. Imagini cu momentul impactului au fost postate pe rețelele de socializare.

Un avion Boeing a luat foc in aer. Flacarile au cuprins o parte a aeronavei VIDEO

13:15, 19.01.2024 - Un avion de marfa Boeing a aterizat de urgența pe Aeroportul din Miami dupa ce un motor a luat foc in aer, la scurt timp dupa decolare.Aeronava implicata este un Boeing 747-8. Piloții au aterizat de urgența cand au sesizat defecțiunea de la motor, astfel ca nu au existat persoane ranite, intervenind…


Ce parere ai despre aceasta stire?