Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DETALII NOI în cazul băiatului de 11 ami care a MURIT din cauza RABIEI

Publicat:

Cazul baiatului de 11 ani, care acum doua zile ar fi murit din cauza rabiei, trezeste semne de intrebare. Șeful Centrului de Sterilizare din Chișinau, , spune ca medicii din Stauceni, cei care primii au consultat copilul, ar fi actionat necorespunzator.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cauza incendiului din Sectorul 3 al Capitalei. In cat timp au ajuns pompierii. Doua persoane au murit

10:05, 14.04.2024 - S-a aflat care ar fi putut sa fie cauza incendiului din Sectorul 3 al Capitalei. ISU București a facut precizari importante despre intervenția de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. In cat timp au ajuns pompierii la blocul cuprins de flacari. Incendiu violent in București Un incendiu violent a izbucnit…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Detalii cutremuratoare in cazul studentei ucise la Timisoara: omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei

10:25, 23.03.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul cazul tinerei de 21 de ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Timisoara. Polițiștii au stabilit ca studenta de la Medicina gasita moarta a fost omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect este iubitul fetei.

Un barbat prins cu aproape 100 mii de dolari in valiza. Unde intenționa sa ajunga

17:45, 13.03.2024 - Un pasager al cursei aviatice Chișinau – Varșovia a incercat sa scoata ilegal din R. Moldova o valiza cu aproape 100 000 de dolari. Potrivit Serviciului Vamal, suma de 96 100 de dolari a fost depistata in bagajul unui iordanian in virsta de 39 de ani, transmite Noi.md. Banii nedeclarați au fost confiscați.…

Un tanar de 25 de ani a murit dupa ce a fost externat: fusese trimis acasa cu antibiotic

08:16, 23.02.2024 - Cand parinții au primit certificatul decesului, au aflat ca baiatul suferise, de fapt, un anevrism aortic, din cauza caruia a facut un infarct. Mama lui este șocata și spune ca tanarul ar fi inca in viața daca medicii i-ar fi facut o ecografie. Acum, ea vrea sa faca apel la Colegiul Medicilor pentru…

Detalii șocante ies la iveala in cazul fetiței ucise de mama, la Galați. Ce s-a intamplat cu surorile sale

16:36, 03.02.2024 - Cazul tulburator al fetiței din Galați, ucisa in bataie de propria mama, scoate la suprafața mai multe orori care aveau loc in aceasta familie. Alexandra, in varsta de doar 9 ani, a murit dupa ce a fost batuta sistematic de cea care i-a dat viața. Nici surorile ei mai mici nu au fost scutite de abuzul…

Un copil a murit, dupa ce s-a prabușit sub gheața iazului La Izvor din capitala

13:10, 27.01.2024 - Un minor in varsta de 14 ani a murit dupa ce s-a prabușit sub gheața subțire a iazului „La Izvor” din capitala. Cazul a avut loc in seara zilei de 26 ianuarie pe bazinul acvatic din sectorul Buiucani, municipiul Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?