Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despre pribegirile lui Ştefănuţ nainte de-a fi Domn

Publicat:

Cu greu, mai cu norocul, mai cu ascunsul, scapat-a Stefan de Onofrei, capitanul aronistilor. Dupa aceea, pare ca uitat-a de aceste toate Stefan si umbla ca taunul cu paiu. , cind intra caldura in pamint si frigul incepe sa-si arate coltii, a lasat pe tovarasii sai de credinta, pe la casile lor. Iara el, ca imboldit de , a luat-o tot in sus, singur pe roibul sau Zvoris. Si-ntr-o zi ajuns-a in puterea noptii pe malu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului

19:45, 22.03.2024 - Am crescut cu povestea Stejarul din Borzești, una trista, cu Mitruț, prietenul lui Ștefanuț, care a fost ucis de un han tatar in timp ce... The post Ghinda care a deranjat Rogera. Povestea trista a stejarilor din inima Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Posta Romana: Oficiul Postal Constanta 6- Cea mai buna sefa din lume a iesit la pensie“

14:10, 10.03.2024 - Compania Nationala Posta Romana isi exprima recunostinta fata de doamna Paulina, pentru dedicarea si profesionalismul sau remarcabil in timpul mandatului sau la Oficiul Postal Constanta 6.Paulina a fost o prezenta luminoasa si o sursa constanta de inspiratie pentru colegii sai, contribuind la prosperitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?