Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despre „Controlulul Integrat al Poluării cu Nutrienți” – întâlnire a specialiștilor la Buzău

Publicat:

și Padurilor, prin Unitatea de Management al Proiectului al Poluarii cu Nutrienți” (CIPN), are la Buzau o Reuniune de lucru zonala cu tema: “Gunoiul de grajd – bunastare pentru fermieri! Masuri locale pentru dezvoltarea agriculturii și protecția apelor”. Evenimentul are loc miercuri, 17 aprilie 2019, incepand cu ora 10:30, in sala de festivitați a Consiliului Județean Buzau.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTCN a participat la o noua intalnire de lucru in cadrul proiectului Universitatea Europeana de Tehnologie EUT+

10:45, 18.04.2024 - In perioada 8 – 12 aprilie, la Dublin, Irlanda, a avut loc cea de-a treia intalnire fizica de lucru in cadrul proiectului Universitatea Europeana de Tehnologie EUT+, dedicata implementarii EUt Accelerate.

Padurea Faget, premiul I la New European Bauhaus 2024

17:00, 15.04.2024 - Padurea Faget din Cluj a caștigat premiul I la categoria Reconectare cu Natura la Premiile New European Bauhaus 2024, a anunțat luni Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii.

Padurea-parc Faget - Plamanul verde al Clujului, premiul I la New European Bauhaus 2024

13:11, 15.04.2024 - Padurea Faget din Cluj a castigat premiul I la categoria Reconectare cu Natura la Premiile New European Bauhaus 2024, a anuntat luni Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii.

Vila Elisabeta asteapta…

09:25, 04.04.2024 - BAILE HERCULANE – Daca demersurile autoritatilor pentru incadrarea Vilei Elisabeta din Herculane ca monument istoric de interes național vor avea un final fericit, lucrarile de restaurare ar putea fi reluate! Epopeea reabilitarii Vilei Elisabeta din Baile Herculane este departe de a se fi incheiat.…

Putin, intalnire i cu oficiali in domeniul securitatii:Se discuta noi masuri dupa atentatul de la Moscova

17:00, 25.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin intentioneaza sa discute luni cu oficiali in domeniul securitatii despre noi masuri ce vor fi luate in urma atacului terorist de la periferia Moscovei, soldat cu 137 de morti, a informat agentia Interfax, citandu-l pe purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov,…

Noul Cod Silvic vine cu noi masuri impotriva mafiei padurilor

16:55, 21.03.2024 - A fost aprobat noul Cod Silvic, care vine cu noi masuri impotriva taierilor ilegale de lemne. Una din cele mai importante prevederi este interzicerea taierilor la ras in jumatate din suprafata de padure a tarii, pana in prezent, acestea erau interzise doar in Parcurile Nationale.

Elevul care si-a batut diriginta nu are voie sa intre in scoala timp de cinci zile. Ce masuri a luat unitatea

17:45, 13.03.2024 - Consiliul de administratie al Colegiului National „Alexandru Papiu Ilarian" din Targu Mures a aprobat propunerea consiliului profesoral de stabilire a unei interdictii de a intra in scoala timp de cinci zile pentru elevul de clasa a VIII-a care si-a batut diriginta, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?