Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desertul genial al toamnei. Toate gospodinele se îngrămădesc să facă rețeta asta

Publicat:

Vedeta acestui sezon este, fara indoiala, dovleacul, iar reteta de mai jos este una delicioasa. Toate gospodinele vor sa faca desertul genial al toamnei. Reteta prajitura cu dovleac si cacao Prajiturile cu dovleac sunt preferatele sezonului. Desigur, gospodinele doresc retete usor de preparat, cu ingrediente putin, dar de mare efect. In aceasta categorie se afla […] The post Desertul genial al toamnei. Toate gospodinele se ingramadesc sa faca rețeta asta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. E reteta ideala pentru cand esti pe fuga

09:40, 03.03.2024 - Daca nu aveți un cuptor disponibil pentru a face un desert, trebuie sa știți ca exista și alte prajituri care se pot prepara fara coacere. Iata cum se face prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. Se face rapid și simplu! Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor Prajiturile sunt adorate de toata…

Rețeta de salam de biscuiți și curmale. Desertul simplu și rapid, specific perioadei de post

09:35, 03.03.2024 - Salamul de biscuiți este unul dintre cele mai populare deserturi. Aceasta rețeta mai este numita și desertul copilariei, fiind una dintre cele mai preparate rețete de cei batrani pentru nepoți. Salamul de biscuiți il gasim foarte ușor in comerț, dar gustul celui facut in casa este unul aparte. Iata…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?