Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire uimitoare lângă o fostă bază militară antiaeriană. Rachetă prăbuşită, rămasă îngropată VIDEO

Publicat:

Descoperire uimitoare la cativa kilometri de fosta baza militara secreta de rachete de la . Ramasitele unei rachete, spun localnicii, au ramas sub pamant dupa prabusirea acesteia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drona militara prabușita langa casele oamenilor din Braila. Momentul a fost filmat de localnici - VIDEO

06:55, 29.03.2024 - Au fost clipe de panica, noaptea trecuta, pentru zeci de oameni dintr-o comuna de langa Braila, dupa ce o drona militara s-a prabușit pe un camp langa casele lor. Drona s-a prabușit in zona Insulei Mari a Brailei, la 12 kilometri distanța de trecerea cu bacul. Imaginile au fost surprinse de localnici…

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surprinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:21, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surpinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:05, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

Descoperire ingrozitoare. Cadavrul unei femei și ramașițele a 30 de persoane au fost gasite intr-o casa inchiriata de un barbat

11:50, 18.02.2024 - Caz șocant intr-o casa. Au fost gasite ramașițele umane a 30 de persoane și cadavrul unei femei de 30 de ani. Un barbat care a inchiriat locuința a ținut acolo trupul neinsuflețit timp de doi ani. Polițiștii au fost ingroziți de ce au gasit in interior.

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

Iranul transforma o nava de marfa intr-o nava militara purtatoare de rachete

13:15, 16.02.2024 - Iranul a anunțat transformarea bazei de operațiuni maritime „Shahid Mahdavi” in primul purtator de rachete al Marinei iraniene a Corpului Garzii Revoluției Islamice. Aceasta inițiativa a avut loc prin conversia unei nave de marfa intr-o nava de razboi, marcand o expansiune masiva a capacitaților de…

Rușii au lansat 17 drone si o racheta de croaziera Kh-59 asupra Ucrainei. Apararea antiaeriana ucraineana a distrus 14 drone

09:20, 12.02.2024 - Sistemul de aparare antiaeriana al Ucrainei a distrus 14 din cele 17 drone lansate de Rusia duminica noaptea si o racheta de croaziera Kh-59, a anuntat luni dimineata armata ucraineana, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Raiduri aeriene ruse raportate la Kiev. Apararea antiaeriana ucraineana, implicata in respingerea unui atac cu rachete

09:15, 07.02.2024 - Apararea antiaeriana din capitala Ucrainei, Kiev, a fost angajata miercuri dimineața in respingerea unui atac cu rachete rusești, a declarat miercuri primarul Vitali Klitciko, indemnand cetațenii sa se adaposteasca, scrie BBC News.


Ce parere ai despre aceasta stire?