Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră la Căuşeni. Un adolescent de 15 ani, găsit strangulat în curtea unei gospodării

Publicat:

Descoperire macabra la Causeni. Un adolescent de 15 ani a fost gasit strangulat in curtea unei gospodarii.Oamenii legii au fost alertati in dupa-amiaza zilei de ieri de catre un barbat care a depistat corpul neinsufletit al baiatului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Focșani. Un politist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie

09:25, 25.04.2024 - Un polițist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie din Focșani. Persoana decedata a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 43 de ani. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla ce s-a intmplat, de fapt.

VIDEO | Descoperire macabra in curtea Spitalului Județean Vaslui: 13 schelete umane, o parte aparținand unor copii! Groapa comuna sau cimitir?

11:55, 23.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir, care dateaza de la jumatatea secolului 19. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la…

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Caz foarte grav la Iasi. Barbat cu hemoragie grava, lasat in agonie in curtea unui spital? Familia acuza, medicii se apara (VIDEO)

09:30, 25.02.2024 - Familia unui barbat din Iasi acuza ca ruda lor, un barbat de 58 de ani, ar fi așteptat ore in șir in curtea spitalului, deși avea o hemoragie severa. Oamenii acuza personalul medical ca nu au intervenit la timp si ca acum barbatul este intr-o stare si mai grava. Ar fi asteptat 3 ore pentru […] The post…

Oamenii de știința au facut o descoperire revoluționara pentru depistarea cancerului: 'Biopsia lichida'

08:45, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian, conform news.ro.Timp de ani de zile, tumorile…


Ce parere ai despre aceasta stire?