Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în raionul Soroca. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână

Publicat:

Cadavrul unui barbat in varsta de 61 ani, a fost gasit intr-o fantana din satul Vasilcau, raionul SorocaFamilia victimei a semnlat, ieri, dispariția barbatului. Dupa mai multe cautari, s-a constatat ca acesta a lunecat și a cazut in fantana din curtea casei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.

Descoperire macabra! Cadavrul unei femei disparute a fost gasit taiat in bucați, pe un camp din Dambovița

16:25, 06.04.2024 - Cadavrul unei femei care ar fi data disparuta in urma cu o luna și ar avea in jur de 30 de ani a fost gasit taiat in bucați, pe campul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, in satul Olteni, județul Dambovița. Zeci de polițiști și specialiști au izolat zona pentru a gasi […] The post…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Descoperire macabra in cabina unui autocamion! A fost gasit cadavrul unui cetațean polonez

18:41, 29.01.2024 - Descoperire macabra in cabina unui autocamion parcat in comuna Bascov. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges in vehicul a fost gasit cadavrul unui cetațean polonez.


Ce parere ai despre aceasta stire?