Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu va depune plângere penală în cazul pacientei arse pe masa de operație

Publicat:

Deputatul USR anunta ca va depune luni, la , o plangere penala in cazul pacientei arse pe masa de operatie la . "Maine, la ora 10,00, voi...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca acuza o tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania și depune plangere penala

12:15, 15.04.2024 - Diana Șoșoaca, președinta formațiunii SOS Romania, a anunțat ca depune plangere penala dupa un incident in care un lider al partidului sau ar fi fost lovit in mod intenționat cu mașina.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

AUR a depus plangere penala la DNA impotriva lui Ciolacu, Boloș și Ciuca, in cazul Roșia Montana

15:45, 14.03.2024 - Deputatul AUR Georgel Badiu a depus o plangere la Directia Nationala Anticoruptie prin care „a adus la cunostinta caracterul penal” al actiunilor intreprinse de Marcel Ciolacu, Marcel Bolos si Nicolae Ciuca, in legatura cu procesul intentat de Gabriel Resources impotriva Romaniei, avand ca obiect situl…

AUR a facut plangere penala la DNA impotriva lui Ciolacu, Bolos si Ciuca in cazul Rosia Montana

13:01, 14.03.2024 - Deputatul AUR Georgel Badiu a depus o plangere la Directia Nationala Anticoruptie prin care a adus la cunostinta caracterul penal al actiunilor intreprinse de liderii politici Marcel Ciolacu, Marcel Bolos si Nicolae Ciuca, in legatura cu procesul intentat de Gabriel Resources impotriva Romaniei, avand…

AUR a depus o plangere la Parchetul General pe numele presedintelui Klaus Iohannis.

00:00, 07.02.2024 - Romanii au dreptul sa stie cum sunt cheltuiti banii lor. Deputatul AUR, Dan Tanasa, a depus marti, 6 februarie, o plangere la Parchetul General pe numele presedintelui Klaus Iohannis prin care a solicitat sa fie verificate aspectele cu privire la deplasarile externe ale presedintelui Iohannis, daca…

AUR depune plangere la Parchetul General pe numele președintelui Klaus Iohannis

18:55, 06.02.2024 - Deputatul AUR, Dan Tanasa, a depus marți, o plangere la Parchetul General pe numele președintelui Klaus Iohannis prin care a solicitat sa fie verificate aspectele cu privire la deplasarile externe ale președintelui Iohannis.

Un deputat AUR a facut plangere penala pe numele lui Klaus Iohannis dupa vizitele externe ale presedintelui

14:50, 06.02.2024 - Deputatul AUR Dan Tanasa a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pentru infractiuni preucum abuz in serviciu, deturnare de fonduri, delapidare si uzurparea functiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?