Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputat USR, plângeri penale la DNA împotriva a doi manageri de spital! Acuzații grave: fraudă și spăgi uriașe

Publicat:

Deputatul USR a depus, marți, la DNA Iași, 2 plangeri penale impotriva managerilor Institutului de și al . Ungureanu acuza achiziții la prețuri duble, frauda timp de 8 ani și spagi intre 5.000 și 10.000 de euro pentru un post de asistent, conform Mediafax.

Ungureanu a depus doua plangeri penale privind doi manageri de spital: Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de , și , managerul .

Deputatul vorbește de suspiciuni de abuz in serviciu in cazul celor doi manageri, despre achiziții…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denunt la DNA impotriva candidatului PSD-PNL

19:16, 15.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus la DNA un denunt pe numele lui Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane si inselaciune. El a depus, totodata, o sesizare…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Acuzații care o vizeaza pe Clotilde Armand: Aproape toate plangerile penale pe numele ei au fost clasate de același procuror

16:10, 06.03.2024 - Fostul consilier local al Primariei Sectorului 1, Dan Podaru, susține, potrivit unor dovezi, ca aproape toate plangerile penale formulate pe impotriva primarului Clotilde Armand au fost soluționate de același procuror - Ion Rașcota, ceea ce ridica semne de intrebare. „Postarea lui Alexandru Panișoara…

POLITICA Ungureanu (USR) a sesizat ANI impotriva procurorului șef DNA

18:06, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, luni, la Agenția Naționala de Integritate o sesizare care il vizeaza pe șeful DNA Marius Voineag, se arata intr-un comunicat USR. The post POLITICA Ungureanu (USR) a sesizat ANI impotriva procurorului șef DNA first appeared on Informatia Zilei .

Sesizare la ANI impotriva șefului DNA, Marius Voineag

13:50, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, luni, la Agenția Naționala de Integritate o sesizare care il vizeaza pe șeful DNA Marius Voineag: „Declarațiile de avere ale procurorului-șef al DNA ridica mari semne de intrebare care trebuie clarificate de ANI”.

Procurorul șef DNA, reclamat la ANI de deputatul Emanuel Ungureanu

12:26, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat luni dimineața la sediul Agenției Naționale de Integritate (ANI) pentru a depune o sesizare care il vizeaza pe procurorul-șef al DNA, Marius Voineag. Demersul lui Ungureanu a pornit de la ceasul de 3000 de euro pe care Voineag l-a purtat intr-un interviu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?