Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Depresia părinților afectează volumul creierului copiilor - studiu

Publicat:

Copiii unor parinți deprimați se nasc cu un volum redus al uneia dintre emisferele creierului, scrie Child & . S-a menționat ca este vorba despre așa-numitul ”cortex” - acesta este unul dintre nucleele de baza ale creierului, este responsabil de funcționarea sistemului de recompensa, adica, cu alte cuvinte, de bucuria succeselor obținute. {{338079}}Conform publicației, Univers

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Evenimentul favorit al copiilor revine la Mihai Viteazu

14:50, 10.04.2024 - De mai bine de 10 ani, copiii noștri au parte de cea mai frumoasa tradiție de Paște – Oul Magic. Sambata. 20 aprilie 2024, de la ora 10:00, toți copiii din comuna Mihai Viteazu sunt așteptați la STADION pentru jocuri, surprize și OUL MAGIC! Aduceți-va cu voi o galetușa, un coșuleț sau ceva in care sa…

Sprijin educațional pentru copiii din mediile defavorizate – 4 moduri prin care comunitatea poate acționa

17:15, 29.03.2024 - Saracia nu inseamna ca o persoana nu este capabila de succes. Copiii care provin din medii defavorizate sau cei care se afla acolo din cauza circumstanțelor vieții inca viseaza, au speranțe și vor sa realizeze lucruri marețe.Ei pot indeplini așteptari și standarde inalte, atunci cand au acces la instrumentele…

Studiu: Copiii ucraineni, mai triști decat cei refugiați din alte țari; vor in masura mai mare sa se intoarca acasa

19:05, 20.03.2024 - Proporția copiilor din Ucraina care au raportat tristețe sau tensiune crescuta a fost considerabil mai mare decat cea a copiilor refugiați proveniți din alte țari; Copiii raporteaza sentimente de furie (20%), disperare (17%), frica pentru viața lor (15%) și coșmaruri recurente (12%). Copiii refugiați…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

23:10, 11.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…

Donație de produse alimentare pentru copiii defavorizati

22:05, 05.03.2024 - Zeci de baxuri de lactate, sucuri și alte produse alimentare „Bebivita”, donate de Clubul Lions Deva Sarmizegetusa, sunt distribuite, timp de doua zile, copiilor din mai multe comunitați defavorizate din municipiul Deva. Acțiunea a debutat marți, 5 martie 2024, la Cantina sociala din Deva.…

Și copiii de la Ceanu Mare vor fi incluși in programul „Masa sanatoasa”

15:15, 29.02.2024 - De programul „Masa sanatoasa” vor beneficia in acest an școlar și elevii de la Ceanu Mare. Prin susținerea și propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj reprezentat de d-na inspector școlar general Marinela MARC, prin efortul și implicarea conducerii Primariei Ceanu Mare reprezentata de d-nul primar…

Timpul de calitate petrecut cu copiii, esențial pentru securitatea și valorile lor - Dr. Eduard Moțoescu

03:50, 15.02.2024 - Medicul psihiatru Eduard Motoescu afirma ca pentru sanatatea mintala a copiilor este nevoie ca parintii sa petreaca timp de calitate cu acestia. ”Relatia dintre copil si parinte se stabileste si prin acest criteriu de timp, timpul de calitate petrecut impreuna e factor foarte important si securizant…

Copiii din Romania incep sa utilizeze rețele de socializare de la varsta de 5-19 ani. STUDIU

22:06, 07.02.2024 - Copiii din Romania incep sa utilizeze rețele de socializare de la varsta de 5-19 ani. STUDIU Copiii din Romania incep sa utilizeze rețele de socializare de la varsta de 5-19 ani. STUDIU Intervalul varstelor cand folosirea rețelelor de socializare devine tot mai semnificativa, in ceea ce privește copiii…


Ce parere ai despre aceasta stire?