Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia recunoaște că este uneori deranjată de anumite glume pe seama poftei sale de mâncare: „Mănânc tot ce îmi doresc”

Publicat:

Daca exista ceva mai cunoscut ca talentul Deliei, acesta este pasiunea ei pentru mancare. Din acest motiv, jurata „iUmor” ajunge de multe ori sa fie ținta diverselor glume facute pe seama apetitului ei nemarginit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

De ce Cheloo și Catalin Bordea l-au ironizat pe Victor Slav la „iUmor”. Jurații nu s-au abținut: „Bai, dar ce-a imbatranit”

16:20, 13.03.2024 - Victor Slav a susținut un numar de roast pe scena de la „iUmor”, in ediția de duminica a show-ului difuzat la Antena 1. Fostul prezentator de televiziune i-a oferit flori Deliei, dar nu a scapat de ironiile fine ale juraților Catalin Bordea și Cheloo. In cel de-al patrulea episod al noului sezon „iUmor”,…

Cum sa-ți dai seama ca pisica e stresata. Gesturile la care trebuie sa fii atent

08:55, 10.03.2024 - Pisicile se numara printre cele mai indragite animale de companie și au nevoie de multa atenție. Anumiți factori din jurul lor le pot crea o stare tensionata și ajung sa fie stresate. Anumite semne le pot da de gol, astfel ca poți elimina lucrurile care ii aduc neplaceri, pentru a avea un animal liniștit.

Doina Teodoru, replica neașteptata pentru Catalin Bordea: „Nu mai fi enervant și insuportabil”. Ce a deranjat-o pe actrița

15:26, 22.02.2024 - Doina Teodoru apare in cea de-a doua ediție a emisiunii „iUmor”, sezonul 16, la Antena 1. Actrița urca pe scena duminica și face declarații neașteptate la adresa juraților Cosmin Natanticu, Catalin Bordea și Cheloo. Cel de-al doilea episod din „iUmor”, sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta,…

Cosmin Natanticu, dezvaluiri din culisele „iUmor”, sezonul 16: „Am descoperit concurenți senzaționali din toate categoriile”

16:26, 09.02.2024 - „iUmor”, sezonul 16 incepe duminica, 18 februarie, la Antena 1. Emisiunea va aduce in fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui președinte „iUmor”. Si de aceasta data, Cosmin Natanticu…

Star Magazin. Cum și-a petrecut Delia ziua de naștere in acest an. Care este cea mai mare dorința pe care o are artista: „Imi doresc sa…” / VIDEO

16:55, 08.02.2024 - De ziua ei a spus pas vacanțelor și a petrecut alaturi de fani, dar și de cei mai buni prieteni. Delia, artista numarul 1 in Romania, a facut declarații exclusive pentru Antena Stars și a vorbit despre cea mai mare dorința pe care o are. Iata ce a spus jurata de la iUmor!


Ce parere ai despre aceasta stire?