Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia, poveste nebună cu Edi Iordănescu. Ce filmulețe interzise minorilor au apărut în public

Publicat:

se aud numai lucruri bune. Este una dintre cele mai mari vedete feminine ale muzicii ușoare romanești, dar trecutul este cel care i-a dat șanse sa fie astfel. Pe langa talentul incontestabil, norocul ei a fost ca, la un moment dat, a fost luata sub aripa ocrotitoare a lui , care la […] The post Delia, poveste nebuna cu . Ce filmulețe interzise minorilor au aparut in public appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shein și Temu ar putea fi interzise: A aparut primul proiect de lege impotriva „hainelor prea ieftine”

10:40, 29.03.2024 - Adunarea Naționala, camera inferioara a parlamentului francez a votat in unanimitate primul proiect de lege din lume impotriva ultra fast fashion, adica a acelor companii care vand produse de imbracaminte și incalțaminte de calitate slaba, dar la prețuri derizorii, scrie hotnews.ro .

Știri Constanta: O noua poveste cu final fericit la Adapostul public de animale abandonate din Constanta! (FOTO)

15:20, 13.03.2024 - Catelusa aceasta mica si vioaie, in varsta de 6 luni, si a gasit perechea. A fost dragoste la prima vedere.Un domn cu suflet mare a venit la adapost in cautarea unui nou prieten, dupa ce unul din cei doi catei pe care ii avea s a prapadit.A fost de ajuns o singura privire si intre cei doi s a creat…

Proiect controversat al Inspectoratului Școlar Cluj pentru orientarea in cariera al elevilor, retras din cauza valului de critici aparut in spațiul public

12:55, 26.01.2024 - Un proiect-pilot anunțat de Inspectoratul Școlar Cluj de „scanare” a palmelor elevilor pentru stabilirea profilului de orientare in cariera nu va fi promovat in școli, dupa ce demersul a fost criticat de reprezentanții UBB și a starnit controverse in spațiul public.


Ce parere ai despre aceasta stire?