Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia, adevărul despre relația cu Loredana, noua membră a juriului de la X Factor: „Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…”

Publicat:

Inca de cand s-a anunțat faptul ca Loredana va fi noua membra a juriului emisiunii X Factor, fanii show-ului s-au intrebat cum va fi aceasta primita de catre ceilalți colegi. Mai cu seama, toata lumea s-a intrebat care va fi relația dintre cele doua „feline” ale emisiunii, Delia și Loredana, care puteau sa urmeze doua scenarii: ori […] The post Delia, adevarul despre relația cu Loredana, noua membra a juriului de la X Factor: „Motivul pentru care nu am avut o relație stransa de prietenie...” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

De ce s-au desparțit Florin Ristei și Naomi Hedman. Artistul a spus tot

13:40, 19.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit la finalul anului trecut. Cei doi au preferat sa nu abordeze acest subiect in public, pana acum, cand artistul a facut primele declarații in legatura cu desparțirea. Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit Florin și Naomi s-au intalnit…

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit. Artistul rupe tacerea: „Sunt suparat! Dar ce sa facem, frate?”

09:40, 18.02.2024 - Florin Ristei face primele declarații despre desparțirea de Naomi Hedman, logodnica lui pe care a cunoscut-o in cadrul emisiunii „X Factor”. Pana acum, artistul s-a ferit sa vorbeasca despre separarea lor.Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a inceput in urma cu mai mulți ani de zile.…

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?