Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deea Maxer confirmă noua relație. Vedeta s-a afișat cu un bărbat într-un club din Capitală: „Este iubitul meu”

Publicat:

Dupa ce, in urma cu doua zile s-a afișat alaturi de un alt barbat intr-un club din Capitala, vedeta confirma ca are un nou iubit. In exclusivitate pentru , fosta soție a lui a recunoscut ca este indragostita de Robert, dar nu vrea sa dezvaluie prea multe.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

Deea Maxer ar fi fost inșelata? Mesajul acid postat de vedeta: „Cod roșu pentru baieții natangi, care dau mesaje altor fete”

11:25, 24.01.2024 - Chiar daca este intr-o relație și pare ca este fericita, Deea Maxer a postat un mesaj cu subințeles in mediul online, in care face referire la barbații aflați intr-o relație, dar care curteaza și alte femei.

Star Magazin. Lora nu a visat-o niciodata pe mama ei de cand a murit. Vedeta a avut o relație speciala cu femeia care i-a dat viața / VIDEO

15:36, 10.01.2024 - Lora susține ca nu a visat-o niciodata pe mama ei de cand a murit. Vedeta a avut o relație foarte frumoasa cu femeia care i-a dat viața și mereu s-au ințeles din priviri. Ce a marturisit cunoscuta cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?