Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decuplarea României de Bulgaria pe Dosarul Schengen: efecte politice și posibile piedici procedurale | ANALIZĂ

Publicat:

Guvernul e indecis pe tema separarii Romaniei de Bulgaria in . Specialiștii consultați de „Adevarul” considera ca ar fi inevitabile problemele politice, insa pot aparea și unele procedurale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria analizeaza posibile interventii asupra pretului carburantilor

12:50, 15.04.2024 - Guvernul de la Budapesta va analiza daca se impune o interventie pentru reducerea pretului carburantilor, dupa o analiza care va fi realizata de Oficiul central de statistica (KSH) aspra preturilor medii in regiune, a declarat luni ministrul ungar al Economiei, Marton Nagy, intr-un interviu pentru cotidianul…

Cat de relevante sunt și ce efecte pot avea sondajele in an electoral ANALIZA

22:10, 14.04.2024 - Spațiul public este invadat in ultima perioadǎ de sondaje privind alegerile care vor avea loc in cursul acestui an, in unele cazuri cercetǎrile indicand cifre cu diferențe majore. Specialiștii spun cǎ sondajele aratǎ o fotografie de moment, insǎ menționeazǎ cǎ trebuie sǎ fim atenți.

Cum am putea preveni dezinformarea in prag de alegeri ANALIZA

06:20, 03.04.2024 - Specialistii atrag atenția cǎ, in contextul celor patru randuri de alegeri si al situației externe de securitate, partidele ar trebui sa iși indrepte resursele financiare catre combaterea dezinformǎrii.

ANALIZA Romania nu a luat nicio masura de reducere a consumului de energie in ultimii ani / Ce au facut restul țarilor din UE

11:05, 27.03.2024 - Romania, Bulgaria și Letonia sunt singurele țari din Uniunea Europeana care nu au luat nicio masura de reducere a consumului de energie in ultimii doi ani, de la izbucnirea crizei din acest sector, arata o analiza realizata de Asociația Energia Inteligenta. In plus, facturile romanilor sunt plafonate…

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

Analiza de sange care ne poate scapa de multe probleme de sanatate. „Guvernul ar salva bani“

22:35, 29.02.2024 - Indicele HOMA (Homeostasis Model Assessment) este un test de sange utilizat pentru a depista sensibilitatea la insulina și funcția celulelor beta pancreatice. Pe baza ei, ne putem da seama daca suntem pasibili de a dezvolta probleme de sanatate precum diabetul.

Vin alegerile: PNL se confrunta cu posibile demisii in Guvern

19:30, 26.02.2024 - Partidul Național Liberal (PNL) a confirmat posibilitatea ca miniștrii implicați in campania pentru alegerile locale sa paraseasca Guvernul pentru a se dedica dinamicii electorale. Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe , a declarat, luni, referitor la posibilitatea ca ministrii care candideaza la…

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?