Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie neaşteptată: Echipa Asia Express le-a scos din show pe Bianca Drăguşanu şi pe sora ei. Care sunt motivele şi cine le-a luat locul VIDEO

Publicat:

Echipa reality show-ului „Asia Express“ a luat o decizie neasteptata – le-a scos din competitie pe si pe sora ei, echipa ce a starnit numeroase nemultumiri in principal din cauza atitudinii si limbajului adoptate de vedeta de televiziune. In plus, prezentatoarea a anuntat si ca cele doua vor fi inlocuite in concurs.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoarea acuzata de trafic de droguri, decizie neașteptata in dosarul in care a fost arestata

23:01, 02.04.2024 - Judecatoarea Ana-Maria Chirila, care a fost arestata pentru ca divulga mafiei informații secrete din dosare și este acuzata ca se droga cot la cot cu interlopii, in propria casa, transformata in „cuibușor de tras pe nas”, a renunțat la lupta.

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul de lux din Dubai. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie, la doi ani de cand l-a achiziționat: „Urmeaza sa....”

09:00, 01.03.2024 - In 2022 Bianca Dragușanu și-a cumparat un apartament de lux in Dubai, pe care l-a vazut la un an dupa ce a devenit proprietara. Acum, blondina spune ca vrea sa il vanda și ca are de gand sa faca și alte schimbari in perioada urmatoare.

Miliardarul chinez disparut in mod misterios a revenit și a luat o decizie neașteptata

10:40, 03.02.2024 - Bancherul miliardar chinez Bao Fan, care a fost dat disparut in urma un an, a revenit acum și a demisionat din firma sa, China Renaissance Holdings Ltd. Intr-un comunicat transmis de banca se precizeaza ca acesta a demisionat „din motive de sanatate și pentru a-și petrece mai mult timp cu familia”.…

Star Magazin. Mihai Onila, decizie neașteptata. Ține post cu apa timp de 40 de zile. Cum se simte, dupa o luna in care nu a consumat alimente: „Sunt propriul meu terapeut”

20:50, 01.02.2024 - Mihai Onila a luat o decizie radicala la inceputul acestui an, asta pentru ca a decis sa țina post cu apa pentru 40 de zile. A trecut deja o luna de cand a decis sa faca aceasta schimbare importanta și spune ca a facut o alegere buna.

Star Matinal. Victoria Lungu a fost data afara din casa de fiica ei: „Era noapte și ploua...”. De ce a luat Valerie Lungu aceasta decizie neașteptata / VIDEO

13:35, 29.01.2024 - Victoria Lungu a fost data afara din casa de fiica ei. Femeia care i-a dat viața Valeriei Lungu a trecut prin momente foarte grele și a explicat exact ce s-a intamplat. Iata de ce a luat influencerița aceasta decizie neașteptata!


Ce parere ai despre aceasta stire?