Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie neașteptată a unui celebru cuplu! Și-au abandonat copilul adoptat pentru că avea probleme de sănătate: „S-au întâmplat multe lucuri înfricoșătoare”

Publicat:

Un cuplu celebru de youtuberi a luat o decizie care i-a șocat pe fani, mai ales dupa ce ani de zile s-au chinuit sa adopte un copil din China. Dupa trei ani de la aducerea acestua in sanul familiei, cei doi parinți adoptivi au anunțat ca au renunțat la copil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. De ce a rescurs la acest gest: „Aceste probleme...”

08:35, 16.04.2024 - Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. Iata de ce a rescurs barbatul la acest gest, dar și ce a transmis avocatul acestuia!

Dezvaluirile lui Rebel Wilson din noua ei carte au dus la divorțul unui celebru cuplu de la Hollywood. Ce s-a intamplat

15:05, 08.04.2024 - Rebel Wilson, celebra actrița de la Hollywood, a facut multe dezvaluiri palpitante in noua ei carte “Rebel Rising”, dar probabil ca nu se aștepta ca unele dintre ele sa duca la un divorț.

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Șoc in fotbalul romanesc, Dorinel Munteanu are mari probleme de sanatate. Anunțul facut de clubul Oțelul Galați

17:15, 20.02.2024 -  "Dragi suporteri, parteneri si membri ai familiei Otelul Galati, regret ca trebuie sa va informam despre situatia dificila prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. In aceste momente, Dorinel se confrunta cu serioase probleme de sanatate, care necesita atentie si ingrijire…

Star Magazin. Mihai Onila, decizie neașteptata. Ține post cu apa timp de 40 de zile. Cum se simte, dupa o luna in care nu a consumat alimente: „Sunt propriul meu terapeut”

20:50, 01.02.2024 - Mihai Onila a luat o decizie radicala la inceputul acestui an, asta pentru ca a decis sa țina post cu apa pentru 40 de zile. A trecut deja o luna de cand a decis sa faca aceasta schimbare importanta și spune ca a facut o alegere buna.

Decizie fara precedent, in Parlamentul Romaniei. Partidul care nu mai are voie cu invitați inauntru

16:25, 01.02.2024 - „Tocmai am luat o decizie in Biroul permanent al Camerei Deputatilor. Tin sa mentionez ca sanctiunile au fost luate in unanimitate. Niciun vot impotriva. Ieri practic in scandalul grupului AUR la Parlament au participat deputati si senatori ai AUR, au participat angajati ai Camerei Deputatilor, chiar…

Tinerii au ajuns sa petreaca 11 ore in fața ecranelor. Medicii avertizeaza ca se pot alege cu probleme grave de sanatate

16:20, 28.01.2024 - Adolescenții au ajuns sa petreaca excesiv de mult timp in fața ecranelor: pana la 11 ore, arata un studiu recent facut in randul tinerilor britanici. Fie ca vorbim de telefon, tableta sau laptop, orele petrecute in aceeași poziție, de multe ori incorecta, duc la probleme de sanatate. Din ce in ce mai…

Xtra Night Show. Isabela Onoriu se simte harțuita de Daniel Onoriu: „A facut o obsesie”. Ce s-a intamplat la ultimul termen dintre Daniel Onoriu și inca soția lui / VIDEO

23:05, 23.01.2024 - Scandalul dintre Isabela și Daniel Onoriu pare departe de a se termina. Inca soția pilotului ii aduce acuzații grave și spune ca traiește un coșmar de cand a decis sa divorțeze. Probleme au fost și la ultimul termen, atunci cand Daniel Onoriu a vrut sa se apropie de partenera lui din acte.


Ce parere ai despre aceasta stire?