Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie de ultim moment în cazul Corneliei Catanga. Ce au hotărât medicii

Publicat:

Vești bune despre . Dupa ce saptamana trecuta artista a trecut prin momente dificile, dupa ce i s-a facut rau pe strada și a facut stop cardio respirator, ajungand la spital, acum aceasta a fost externata, potrivit spynews.ro.

a fost cea care a dat vestea, precizand pe rețelele sociale ca artista a ajuns acasa inainte sa inceapa weekendul, este bine și nu se pune problema sa fi orbit, așa cum aparusera anumite zvonuri.

Citește și: ULTIMA ORA - DEMISIONEAZA de la Dinamo

, foarte bine. NU a orbit, nici vorba, are aceeași…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ea este femeia care a nascut de 2 ori in 22 de zile. Tanara are 22 de ani și a trecut prin chinuri groaznice

18:00, 12.04.2024 - Medicii i-au pus un diagnostic greșitSituația neobișnuita a inceput cand Doyle, care credea ca este insarcinata cu gemeni, a mers la spital dupa ce i s-a rupt apa. Tragic, primul copil s-a nascut prematur la 22 de saptamani și, din nefericire, a fost declarat mort la scurt timp dupa naștere. Medicii…

Decizie surprinzatoare in cazul studentei la Medicina al carei prieten minor a provocat un grav accident cu mașina sa

18:41, 08.04.2024 - Judecatoria Huși a decis ca Ioana Birladeanu, studenta la Medicina, sa poata reveni la cursuri, deși a fost plasata in arest la domiciliu pentru favorizarea faptuitorului și incredințarea vehiculului unei persoane fara permis.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Ilie Sitariu, unul dintre suspecții in cazul uciderii lui Adrian Kreiner, și-a primit sentința! Ce decizie au luat magistrații

12:50, 20.03.2024 - Instanța a decis prima sentința in cazul crimei lui Adrian Kreiner! Ilie Sitariu, unul dintre barbații suspectați de uciderea omului de afaceri din Sibiu, și-a primit pedeapsa din partea magistraților. Decizia nu este definitiva și poate sa fie contestata. Iata ce decizie au luat judecatorii.

Perciun, detalii despre cazul fetiței care a nascut la 11 ani: „Profesorii nu au tainuit, ci au anunțat Poliția și medicii. Toata lumea a acționat corespunzator”

17:35, 20.02.2024 - Ministrul Educației și Cercetarii, Dan Perciun, a venit cu detalii referitoare la ancheta pe cazul fetiței care a nascut la 11 ani. „Din raportul prezentat de colegi nu s-au vazut elemente de tainuire. Toata lumea a acționat corespunzator, dar situația e de așa natura, ca fapta s-a produs”, a precizat…

Sute de pacienți așteapta o minune. Viețile lor depind de un transplant, dar medicii nu au vești imbucuratoare

15:55, 20.02.2024 - Programul de transplant renal are de suferit in aceasta perioada a anului. Situația este ingrijoratoare și in Iași, unde statisticile inregistrate de la inceputul anului 2024 nu arata prea bine


Ce parere ai despre aceasta stire?