Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie BOMBĂ a instanţei în dosarul lui Răzvan Ciobanu. Apropiaţii designerului, în stare de ŞOC

Publicat:

Executorii judecatoresti au inceput sa trimita notificari pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv parintilor, somandu-l sa se prezinte de urgenta la biroul executorului, pentru a-si plati datoria, scrisori care nu fac decat sa rasuceasca, acum, cutitul in rana lasata in sufletul celor apropiati, dupa decizia instantei.

"Admite cererea. Incuviinteaza executarea silita astfel cum a fost formulata. Fara cale de atac", au decis, recent, magistratii.

Abia acum S-A AFLAT! Ce s-a ales de averea lui

, avopcata si prietena lui ,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un olandez a murit dupa ce s-a luptat cu COVID 613 zile. Virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului. Barbatul olandez, de 72 de ani, care avea un sistem imunitar slabit din cauza…

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

UPDATE: 50 de oi au murit dupa un incendiu puternic in localitatea Zarand! O persoana a suferit arsuri

21:31, 30.03.2024 - Cel puțin 15 oi au murit intr-un incendiu care a pornit in aceasta dupa amiaza in localitatea aradeana Zarand. Intervin pompierii militari ai Garzii de... The post UPDATE: 50 de oi au murit dupa un incendiu puternic in localitatea Zarand! O persoana a suferit arsuri appeared first on Special Arad ·…

Elefantii salbatici din Bangladesh, protejati de capturare si exploatare de o decizie a instantei

22:20, 25.02.2024 - Elefanții salbatici expusi riscului de extinctie din Bangladesh vor beneficia de o hotarare judecatoreasca prin care este interzisa capturarea lor si care ii protejeaza de exploatare, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania. Grupurile pentru drepturile animalelor au salutat suspendarea tuturor…

Un batran de 80 ani a murit la volan, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator

11:30, 21.02.2024 - Un batran in varsta de 80 ani a decedat, miercuri, cel mai probabil in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiul Piatra-Neamt. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, medicii sositi la fata locului au gasit victima in stop cardio-respirator, dar fara a avea leziuni.

Decizie de ultima ora a magistratilor de la Judecatoria Constanta in dosarul capturii record de substante dopante (MINUTA INSTANȚEI)

19:36, 11.02.2024 - Magistratii de la Judecatoria Constanta au dispus arestarea preventiva in cazul unuia dintre suspectii din dosarul capturii record inregistrate la Constanta de substante dopante. De asemenea, in ceea ce o priveste pe tanara de 29 de ani cercetata in dosar, magistratii au dispus cercetarea sub control…


Ce parere ai despre aceasta stire?