Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De teamă să nu se infecteze, Papa Francisc renunță la o ceremonie tradițională de Bobotează

Publicat:

Ceremonia traditionala in cadrul careia boteaza mai multi nou-nascuti in a fost anulata anul acesta din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus, a anuntat marti biroul de presa al Vaticanului, potrivit Reuters.

Ceremonia, la care participa cateva zeci de nou-nascuti, parintii acestora, nasii si membri ai familiilor, ar fi trebuit sa se desfasoare duminica, ziua in care Biserica Romano-Catolica marcheaza sarbatoarea , scrie agerpres.ro.

Citește și: Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din Romania care fug de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neobișnuit: Papa Francisc nu a rostit predica din Duminica Floriilor, dar a prezidat ceremonia

15:45, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit peste citirea predicii in timpul liturghiei prilejuite de Duminica Floriilor in fata a zeci de mii de persoane reunite Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze ceremonia, informeaza Reuters.

Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, unde erau trecute companiile care mai sunt prezente in Rusia

12:10, 23.03.2024 - Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, piesa centrala a campaniei de presiune a Ucrainei asupra companiilor care fac afaceri in Rusia, a declarat vineri agenția responsabila, dupa o reacție din partea mai multor țari, printre care și China, informeaza Reuters.

Papa și-a anulat toate intalnirile de sambata. Suveranul Pontif are gripa

20:20, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate intalnirile de sambata deoarece s-a imbolnavit de gripa. Anunțul a fost facut de reprezentanții Vaticanului. Papa are o forma ușoara de gripa, au mai spus ei, potrivit Reuters, preluat de jurnalul.ro. Papa Francisc și-a anulat intalnirile de sambata din cauza gripei ușoare,…

Papa Francisc și-a anulat intalnirile de sambata, deoarece s-a imbolnavit de gripa

17:50, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate intalnirile de sambata deoarece s-a imbolnavit de gripa. Anunțul a fost facut de reprezentanții Vaticanului. Papa are o forma ușoara de gripa, au mai spus ei, potrivit Reuters.

„Nu mi-e teama de razbunarea lui Trump”. Republicana Nikki Haley anunța ca nu renunța la campanie, in ciuda șanselor sale foarte mici

00:00, 21.02.2024 - Nikki Haley, candidata pentru nominalizarea republicana in alegerile prezidențiale din 2024, ultima adversara a lui Donald Trump in preliminarele partidului, a declarat din nou ca n-are de gand sa renunțe la campanie, in ciuda șanselor foarte mici, relateaza Reuters.

ȘAPTE noi meserii recunoscute oficial – LISTA

09:10, 06.02.2024 - Noi ocupații urmeaza sa fie introduse in Clasificarea Ocupațiilor din Romania (COR) in baza ordinului comun semnat de ministrul Muncii și Solidaritații Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și de președintele Institutului Național de Statistica, Tudorel Andrei, in urma solicitarilor angajatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?