Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De mâine, magistraţii şi grefierii de la Judecătoria Ploieşti încetează protestele

Publicat:

F.T. Ieri, a Judecatorilor din cadrul s- a intrunit pentru a stabili modalitatea continuarii formelor de protest fata de eliminarea pensiilor de serviciu ale magisratilor, respectiv judecarea numai a cauzelor urgente. Potrivit unui comunicat de presa al instantei, “vazand lipsa unei abordari unitare la nivel national a problemelor semnalate, s-a stabilit incetarea tuturor formelor de protest incepand cu data de 14.02.2020. La aceeasi data (n.n. – ieri), in cadrul sedintei membrilor SNGJ Dicasterial din cadrul , s-a stabilit suspendarea…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

16:00, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței, judecatoarea Aliona Miron a fost aleasa in calitate de membra a Consiliului Superior al Magistraturii din partea Curții Supreme de Justiție pe un mandat de șase ani. De asemenea, Sergiu…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Cind ar putea fi ales un nou membru al CSM

21:55, 26.02.2024 - Magistrații se vor intruni vineri, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. Potrivit unui comunicat de presa al CSM, in cadrul ședinței, Consiliul Superior al Magistraturii va prezenta un raport privind organizarea și funcționarea sistemului judecatoresc in anul 2023, noteaza Noi.md cu referire…

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.

Corneliu Dinicu, patronul „Fermei Dacilor”, ramane in arest preventiv

00:30, 30.01.2024 - Magistratii de la Judecatoria Ploiesti au admis propunerea formulata de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunul Prahova, respectiv aceea ca patronul Pensiunii Ferma Dacilor sa ramana in arest preventiv inca 30 de zile. De asemenea, in arest la domiciliu vor ramane si administratorii pensiunii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?