Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce suferă fiecare a treia persoană care a avut coronavirus?

Publicat:

Fiecare a treia persoana care a avut coronavirus sufera de tulburari nervoase sau psihice dupa șase luni de la infecție. Acest lucru este menționat intr-un studiu realizat de oamenii de știința britanici și americani, publicat in revista științifica . Oamenii de știința au efectuat un studiu in rindul a 236 de mii de pacienți. Ei au testat persoanele care au avut COVID-19 la

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Apare Sfantul Graal al energiei: 'Soarele artificial' a doborat un record și face furori in lumea oamenilor de știința / VIDEO

08:01, 02.04.2024 - Oamenii de știința din Coreea de Sud au anunțat un nou record mondial pentru perioada in care au susținut temperaturi de 100 de milioane de grade Celsius - de șapte ori mai calde decat nucleul soarelui - in timpul unui experiment de fuziune nucleara, in ceea ce spun ei ca este un pas important inainte…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…

„Cum fac oamenii”. Elefantii asiatici isi ingroapa puii morti și plang dupa ei (studiu)

21:40, 03.03.2024 - Elefantii asiatici isi ingroapa puii morti si ii jelesc zgomotos, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta indieni, care detaliaza un comportament al pahidermelor ce aminteste de ritualurile funerare umane, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Oamenii de știința dau o veste proasta in legatura cu o planeta in care iși pusesera speranțe mari

05:05, 02.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca o planeta potențial locuibila iși pierde atmosfera, un proces care ar putea, in cele din urma, sa faca aceasta lume, Trappist-1e, inospitaliera pentru viața. Se pare ca acest proces este cauzat de curenții electrici creați in timp ce planeta se deplaseaza in jurul…

Oamenii de știința din Franța au descoperit noi aditivi alimentari care provoaca cancer

03:20, 22.02.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit ca utilizarea anumitor emulgatori (e-uri) in produsele alimentare ar putea duce la apariția cancerului. Emulsificatorii sint aditivi alimentari care sint folosiți pentru a imbunatați textura și durata de conservare a alimentelor. Potrivit experților, acești…

PASTILA DE CUNOASTERE! Efectul Dunning Kruger - Atunci cand oamenii necalificați se supraestimeaza, sau ce ii face pe prosti sa se creada destepti. RECUNOASTETI PERSONAJELE DIN BUZAU CARE SUFERA DE ACEST SINDROM?

13:00, 06.02.2024 - Cu toții suntem predispuși la supraestimarea abilitaților noastre, intr-o anumita masura. Dar, exista anumite persoane, și aceștia pot fi colegii de birou, partenerii de afaceri sau colaboratorii de business, care au un exces de incredere in sine, care iși apreciaza eronat competenta lor ca fiind mult…

Care sunt riscurile postului indelungat doar cu apa, promovat de vedete ca Marius Manole sau Damian Draghici: „Te-ar putea costa viața”

10:05, 29.01.2024 - Cand apare o dieta noua și cel puțin in aparența eficienta, aceasta devine moda cu mult inainte sa fie știința. Mai intai vin adepții, fanii, trendul și sfaturile pe rețele de socializare, și abia mai apoi studiile științifice care o confirma sau nu. Cel mai recent fenomen (deși unul nu nou, cat recurent)…

Cercetatorii au creat un catalog exhaustiv al 'locuitorilor invizibili' din adancurile oceanului

19:20, 25.01.2024 - Oamenii de stiinta au finalizat catalogarea microorganismelor care traiesc in cel mai mare habitat al planetei, oceanele. Studiul, condus de italianca Elisa Laiolo de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie King Abdullah din Arabia Saudita, se numeste Kmap si a fost publicat in jurnalul stiintific…


Ce parere ai despre aceasta stire?