Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu va fi prezent Cristi Manea la ziua de naștere a fiicei sale: "Mă tot întrebați…”. Venus a împlinit un an

Publicat:

Zi de sarbatoare in familia și a lui ! Venus, fiica cea mica a celor doi, a implinit varsta de un an, astfel ca au surprins-o cu cele mai frumoase urari. a dezvaluit motivul pentru care partenerul ei nu va fi prezent la prima aniversare a fiicei sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Irina Deaconescu iși sarbatorește fiica cea mica! Micuța Venus a implinit astazi doi ani / FOTO

23:15, 26.03.2024 - Astazi a fost sarbatoare mare in familia Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea. Venus, fiica cea mica a cuplului a implinit astazi varsta de doi ani. Iata cum a fost sarbatorita micuța, in ciuda faptului ca tatal ei se afla la meciul dintre Romania și Columbia, in Madrid.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Chuck Norris a implinit 84 de ani, dar „se simte ca la 48”. Cum arata celebrul actor in prezent: „E ireal!”

14:00, 15.03.2024 - Chuck Norris a implinit pe 10 martie varsta de 84 de ani, insa spune ca se simte ca la 48 de ani. Iata mai arata celebrul actor și artist in arte marțiale, dar și ce spune despre secretul care il menține tanar!

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Adriana Trandafir, mesaj copleșitor de ziua de naștere a fiicei sale. Ce i-a transmis actrița Mariei, cu ocazia implinirii varstei de 24 de ani: „Imi pare rau” / FOTO

17:50, 27.02.2024 - Zi mare in familia Adrianei Trandafir! Cunoscuta actrița i-a transmis fiicei sale un mesaj copleșitor, cu ocazia zilei sale de naștere. Iata ce urare i-a facut Adriana Trandafir Mariei, cu ocazia implinirii varstei de 24 de ani!

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.

Fotografia și mesajul postate de primarul Toma, cu ocazia zilei de naștere

10:05, 02.02.2024 - Ieri, primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a implinit 65 de ani. In aceasta dimineața, edilul a aparut cu o postare pe pagina sa de facebook, cu o fotografie a sa din perioada adolescenței, venind și cu un mesaj despre parcursul socio-profesional pana la momentul in care a devenit șeful Palatului…


Ce parere ai despre aceasta stire?