Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu mai poartă românii mască de protecție, deși au explodat cazurile de coronavirus. Misterul a fost deslușit

Publicat:

De ce nu mai poarta romanii masca de protecție, deși in Romania exista o explozie a numarului de cazuri noi de coronavirus? Au fost raportate peste 1.500 de imbolnaviri in ultimele patru zile, iar autoritațile se pregatesc pentru ce e mai rau, inclusiv pentru o posibila revenire la starea de urgența.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand intra a treia tranșa de bani pe cardurile sociale 2024. Ce trebuie sa știe beneficiarii

18:15, 17.04.2024 - Romanii cu venituri mici primesc un ajutor de la Guvern pentru achiziționarea de produse alimentare și mese calde in cadrul programului „Sprijin pentru Romania”. Cei care beneficiaza de acest ajutor se intreaba cand intra a treia tranșa de bani pe cardurile sociale 2024, iar in acest sens, ministrul…

Anunț important! Cine sunt romanii care primesc salariu mai mare și sporuri majorate

13:36, 22.03.2024 - Anunț important! Guvernul a adoptat masuri esențiale pentru creșterea salariilor și a sporurilor pentru un segment crucial al forței de munca din Romania. Iata cine sunt cei ce vor putea beneficia de bani in plus.

Demersurile tarii noastre privind adaptarea statutului de ­protectie a ursului la nivelul UE – sustinute de Slovacia

00:21, 22.03.2024 - Slovacia sustine demersurile Romaniei de adaptare a statutului de protectie a ursului la nivelul Uniunii Europene (UE), a declarat Filip Kuffa, secretar de stat in Ministerul Mediului slovac, dupa sedinta guvernului de la Bratislava, transmite TASR, potrivit Agerpres. Romania doreste sa prezinte la…

Inflația a explodat iar in Romania, la inceput de an: BNR spune ca e din cauza noilor taxe

10:30, 14.02.2024 - Rata anuala a inflatiei a revenit pe crestere in prima luna din 2024, inregistrand un plus de 7,4% fata de ianuarie 2023, dupa ce serviciile s-au scumpit an la an cu 10,9%, marfurile nealimentare cu 7,36% si alimentele cu 5,6,%, potrivit datelor INS publicate miercuri.In decembrie 2023, rata anuala…

PSD:Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde, din cauza deciziilor lui Cioloș, Orban și USR

16:10, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana, potrivit unui comunicat de presa.

Avertisment pentru romanii care merg in zone tropicale, dupa cazurile de malarie: „Sa discute cu medicii inainte de calatorie”

16:15, 30.01.2024 - Ministerul Sanatatii a transmis, marti, un apel catre turistii romani care se deplaseaza in zone tropicale, sa discute cu medicii inainte de calatorie despre profilaxia impotriva malariei. Ministerul arata ca in ultimele trei luni, in Romania au fost diagnosticate 11 cazuri de malarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?