Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu își dorește Jojo să se căsătorească. Artista, declarații exclusive la Antena Stars: „Nu înseamnă că îmi e frică de el”

Publicat:

Jojo traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de de mai bine de opt ani. Deși sentimentele dintre ei sunt intense, cei doi nu au facut marele pas pana acum. In exclusivitate pentru , vedeta a dezvaluit din ce motiv s-au casatorit. Ce a marturisit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Sacrificiile pe care le-au facut frații Stoica pentru a avea succes in sport. Andrei și Bogdan, declarații exclusive despre o cariera de 20 ani: ”La un asemenea efort...”

11:20, 16.04.2024 - Andrei Stoica și Bogdan Stoica se bucura de un succes incredibil in sport. Nimic nu vine gratuit in viața, astfel ca și freații Stoica au fost nevoiți sa faca sacrificii uriașe timp de 20 de ani, in care s-au dedicat carierei lor. Acum, cand au ajuns pe culmile succesului, au facut declarații despre…

Cum a ramas marcata Ana-Maria Calița, dupa cumpana vieții sale! Actrița face declarații exclusive

23:10, 31.03.2024 - Ana-Maria Calița vorbește despre cumpana vieții sale. Actrița a ramas marcata și inca are momente cand se sperie. Medicii i-au spus ca s-ar putea sa nu mai poata merge niciodata, dupa ce a fost victima unui accident rutier destul de grav.

Star Matinal. Andreea Banica o lasa pe fiica ei sa aleaga ce iși dorește sa faca in viața. Artista nu vrea sa o influențeze: „Ce o vrea Dumnezeu!” / VIDEO

09:40, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Andreea Banica a martursit ca o lasa pe fiica ei sa aleaga ce iși dorește sa faca in viața. Artista nu vrea sa o influențeze pe Sofia in niciun fel. Cantareața a facut declarații cu privire la acest aspect important din viața ei. Iata ce a marturisit…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata! Vedeta face declarații exclusive

23:50, 31.01.2024 - Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata. Artista vorbește despre cele doua incercari, esuate, de a ajunge in fața altarului. Cum crede cantareața ca le-ar schimba viața un act.

Anamaria Prodan, declarații exclusive, dupa termenul in procesul cu Corina Caciuc: “Reghecampf nu este suficient de barbat sa…”

12:25, 26.01.2024 - Anamaria Prodan a oferit declarații exclusive, dupa termenul in procesul cu Corina Caciuc. Actuala iubita a antrenorului nu s-a prezentat in fața judecatorilor. Ce a marturisit vedeta pentru Spynews.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?