Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu ar mai trebui să îți pui diagnosticul cu ajutorul Google vreodată

Publicat:

Cu toții am facut-o cel puțin o data: ne durea ceva, ne simțeam puțin cam rau, așa ca o cautare pe Google a simptomelor parea varianta mai rapida prin comparație cu a merge la doctor . Insa un studiu arata ca un „diagnostic” pus cu ajutorul unei platforme de tip Google este, cel mai adesea, greșit. Se pare ca acuratețea verificarii simptomelor pe diverse site-uri variaza mult, astfel incat doar in 36% dintre cazuri Google sugereaza ca prim rezultat diagnosticul corect, potrivit . Autoarea studiului, masteranda de la din Australia a explicat: „Deși…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inteligența artificiala de la Google prezice inundațiile cu șapte zile in avans. Un alt model prezice vremea cu zece zile inainte

16:21, 21.03.2024 - Un model de inteligența artificiala al Google, operațional in 80 de țari, a fost folosit pentru a prognoza inundații cu pana la șapte zile inainte din India pana in Columbia, scrie Bloomberg.Modelul a fost dezvoltat de cercetatorii de la Google, care au afirmat ca au reușit sa „imbunatațeasca abilitatea…

Ce il recomanda pe Burduja pentru Capitala? ”Pentru asta m-am pregatit”

23:05, 17.03.2024 - Sebastian Burduja a fost invitat intr-o emisiune de televiziune unde a recunoscut ”fara falsa modestie” ca a studiat la universitațile Stanford și Harvard exact administrație publica și de aceea este pregatit sa administreze Capitala. Sebastian Burduja este candidatul PNL pentru Primaria Capitalei!…

Semnal de alarma: practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

11:11, 15.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua, relateaza…

Bateriile cu apa ar putea rezolva problema globala a energiei

19:40, 11.03.2024 - Bateriile cu apa, mai ieftine și reciclabile, ar putea rezolva problema energiei Oamenii de știința au dezvoltat o „baterie cu apa”, propunand o alternativa mai sigura și ecologica. Aceasta este realizata prin inlocuirea electroliților chimici periculoși utilizați in bateriile comerciale cu apa, scrie…

Schimbare majora la Facebook. O intreaga secțiune va fi scoasa de pe platforma de socializare

07:15, 01.03.2024 - Sectiunea din Facebook dedicata special stirilor va disparea din aplicatia platformei pentru Statele Unite si Australia, in contextul in care Meta se distanteaza de acest domeniu din cauza dificultatilor pe care le ridica moderarea si pentru reducerea cheltuielilor.Lansata in 2019, sectiunea de stiri…

Cainii robot, controlați cu ajutorul Inteligenței Artificiale, noile ajutoare pentru nevazatori

18:15, 26.02.2024 - Cainii reali au nevoie de ani intregi de pregatire, pe cand roboții sunt gata imediat ce se incarca la priza. Bineințeles, cainii cu inteligența artificiala pot fi folosiți și pentru supravegherea locuințelor, dar și pentru divertisment. Tot mai multe companii au inceput sa dezvolte așa-numiții caini…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…

„Copilașii n-ar trebui sa fie bolnavi”. Apelul sfasietor al unor parinti: Inima Soniei este bolnavioara, iar fetita are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui

03:00, 05.02.2024 - Anul trecut am reușit impreuna cu dumneavoastra sa susținem repararea a 23 de inimi de copii, mulți dintre ei bebeluși. Toți au fost operați de echipe complexe de chirurgi cardiologi britanici, germani și romani in trei misiuni umanitare desfașurate la Spitalul Clinic Sanador. Azi, toți cei 23 de copii…


Ce parere ai despre aceasta stire?