Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce îmbătrânește fața după ce slăbim mult. Explicațiile medicului chirurg estetician Iancu Morad

Publicat:

De ce imbatranește fața dupa ce slabim mult. Explicațiile medicului chirurg estetician persoane fac un efort considerabil sa slabeasca, prin diverse metode. Bucuria de la final, ca au ajuns la o silueta armonioasa, poate fi umbrita de o problema care se ivește la nivelul chipului: pielea devine lasata, se pierde volum, ridurile sunt mai pronunțate, apar acele linii inestetice intre nari și colțul buzelor, iar, per ansamblu, au un aspect imbatranit pe care cu siguranța nu il doreau. „Atunci cand slabim un numar mai mare de kilograme, pielea este cea care are cel mai mult de suferit.…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Medicamentele pentru slabit – bune sau rele? Explicațiile medicului timișorean Emilian Popovici

10:06, 25.03.2024 - Medicamentele pentru slabit - bune sau rele? Explicațiile medicului timișorean Emilian Popovici. Medicamentele pentru scaderea greutații corpului au devenit din ce in ce mai cunoscute și accesate in ultimii ani, deoarece mulți oameni și-ar dori sa...

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Iuliana Pepene a ajuns in cabinetul medicului estetician! La ce procedura a apelat frumoasa prezentatoare TV: „O sa revin” / VIDEO

22:35, 01.02.2024 - Iuliana Pepene face schimbari majore in viața ei! Cunoscuta prezentatoare TV de la Antena 1 a ajuns, de curand, in cabinetul medicului estetician! Iata la ce procedura a apelat fosta concurenta de la America Express!


Ce parere ai despre aceasta stire?