Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a fost Bianca Drăgușanu în Maldive cu Bădălău, de fapt. Blonda a scăpat porumbelul la TV

Publicat:

Care este motivul pentru care Bianca Dragușanu a plecat in Maldive cu Gabi Badalau. Cu ce detalii picante i-a delectat pe fanii ei care abia așteptau sa clarifice toate zvonurile aparute in presa vizavi de noua relație? Bianca Dragușanu, escapada cu a fost ieri invitata lui . Aceasta a venit cu […] The post De ce a fost Bianca Dragușanu in Maldive cu Badalau, de fapt. Blonda a scapat porumbelul la TV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ema Uta a fost ceruta in casatorie. Alex Bodi i-a pus inelul pe deget blondinei, in Maldive / VIDEO

19:05, 01.04.2024 - Se spune ca atunci cand dragostea este reala și puternica, nimeni și nimic nu poate stea in calea ei. Deși s-au certat și s-au desparțit de nenumarate ori, Alex Bodi și Ema Uta par acum convinși ca sunt facuți unul pentru celalalt. Blonda a fost ceruta in casatorie de barbatul alaturi de care traiește…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Papillon de Mioveni a scapat de recluziune si se pregateste de campanie electorala

13:50, 13.03.2024 - Ion Georgescu a scapat de arestul la domiciliu. Poate sa mearga la meciurile CS Mioveni sau la table cu pensionarii din oraș, dar nu se poate intoarce in scaunul de primar. Cel puțin asta scrie in minuta de pe portalul instanței care i-a permis marți sa treaca dincolo de gardul vilei de 300.000 euro…

Simona Halep a scapat de suspendare! TAS i-a redus pedeapsa

17:40, 05.03.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de jucatoarea romana de tenis Simona Halep si i-a redus la noua luni suspendarea de patru ani dictata de Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Scholz a scapat porumbelul și a dezvaluit cel mai prost pastrat secret al Ucrainei

07:01, 03.03.2024 - Cel mai prost pastrat secret al acestui razboi prin procura este acela ca acest razboi este deja unul fierbinte intre NATO și Rusia, insa nedeclarat și limitat, in care ambele parți respecta in continuare 'reguli informale de angajare'.

Un tren scapat de sub control a parcurs 70 de kilometri fara mecanic, in India. Cum a fost oprit

13:40, 26.02.2024 - Caile ferate indiene au ordonat o ancheta dupa ce un tren de marfa a parcurs mai mult de 70 de kilometri fara mecanic. Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arata cum trenul a trecut cu viteza mare pe langa mai multe stații.

Polițiștii de la Brigada Rutiera, razie de amploare pe șoselele din Arad. Nu au scapat nici bicicliștii

13:40, 11.02.2024 - Sub coordonarea Serviciului Rutier, polițiștii aradeni au desfașurat sambata o acțiune de amploare pe drumurile județene din mediul rural, dar și in mediul urban. Razia a avut ca scop „combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și impunerea respectarii legislației rutiere”. „In urma…

Bilant pe 2023: cheltuielile statului au scapat din mana si au fost mai mari decat programarea

23:35, 30.01.2024 - Bilant pe 2023: cheltuielile statului au scapat din mana si au fost mai mari decat programarea. Veniturile au crescut cu 13% si au fost de 521 mld. lei. Derapajul bugetar a fost de 20 mld. lei, scrie Ziarul Financiar.


Ce parere ai despre aceasta stire?