Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a demisionat papa Benedict al XVI-lea. Motivul, dezvăluit într-o scrisoare trimisă unui biograf

Publicat:

Insomniile de care suferea Benedict al XVI-lea au reprezentat „motivul central” al demisiei sale din 2013, a dezvaluit fostul suveran pontif intr-o scrisoare expediata cu doar cateva saptamani inaintea mortii sale unui biograf si care a fost publicata vineri de un saptamanal german, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Danuț Groza a demisionat din funcția de secretar general al PNL Timiș

19:35, 26.03.2024 - Primarul orașului Sannicolau Mare a demisionat, luni, din funcția de secretar general al PNL Timiș. Motivul il reprezinta decizia conducerii PNL de a susține candidatura unui social-democrat la Consiliul Județean Timiș.

Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit motivul pentru care nu mananca ciorba la restaurant

18:35, 24.03.2024 - Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca, dupa 13 sezoane in care a fost prezent in cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reusit sa castige inimile multor spectatori.

Stat Islamic a dezvaluit motivul pentru care a atacat Rusia. De ce au dezvoltat teroristii o „fixatie” pentru Moscova (VIDEO)

09:00, 24.03.2024 - Vladimir Putin a declarat zi de doliu national pentru 24 martie. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 143, intre victime fiind mame care isi strangeau copiii la piept. Romania a condamnat oficial atacul, intr-un mesaj transmis de Ministerul de Externe. Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacul Statul…

Deputatul care a demisionat in februarie din PSD și s-a inscris in AUR a fost exclus acum de George Simion din partid

18:05, 23.03.2024 - Alianța pentru Unirea Romanilor a luat decizia excluderii deputatului de Mehedinți, Cornel Folescu, din partid și din cadrul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Motivul deciziei pe care conducerea AUR a luat-o este reprezentat de rezultatele foarte slabe ale domnului Cornel Folescu in…

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.

Florin Ristei și Naomi Nedman s-au desparțit! Motivul separarii, dezvaluit de artist: ”Sunt suparat” / VIDEO

10:21, 18.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formeaza un cuplu! Dupa o lunga perioada in care fanii au speculat acest lucru, artistul a decis sa clarficie situația și sa spuna afevarul despre ce se intampla intre el și actuala fosta iubita! Iata care a fost motivul separarii celor doi.

Kargazstan, țara aliata cu Rusia, acuza SUA de „amestec in treburile interne”, dupa a scrisoare trimisa de Blinken

11:21, 12.02.2024 - Presedintele Kargazstanului, Sadir Japarov, a acuzat luni Statele Unite de amestec in treburile interne, dupa ce Washingtonul si-a exprimat ingrijorarea privind un proiect de lege pentru agentii straini, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Mihaela Borcea, eliminata de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Motivul, dezvaluit chiar de Valentina Pelinel

15:50, 25.01.2024 - Mihaela Borcea se bucura de un succes formidabil datorita afacerii in care era implicata inca de la desparțirea de Cristi Borcea. Se pare, insa, ca a fost inlaturata de la conducerea hotelului din Olimp deținut de fostul ei soț. Mihaela Borcea nu mai are acțiuni la hotelul din Olimp Cristi și Mihaela…


Ce parere ai despre aceasta stire?