Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De cât timp este nevoie pentru a cunoaște mai bine varianta Omicron

Publicat:

a Sanatatii (OMS) a anuntat ca va fi nevoie de o perioada cuprinsa intre una si trei saptamani pentru a determina capacitatea Omicron de transmitere, gravitatea bolii pe care o poate cauza si impactul sau asupra eficientei vaccinurilor. “Marea intrebare este legata de vaccinuri si vom avea nevoie de mai mult timp pentru a intelege impactul sau asupra lor. Aceasta varianta are un mare numar de mutatii pe unele le cunoastem, pentru ca deja le-am vazut la alte variante, astfel incat avem unele piste privind o posibila scadere a eficacitatii vaccinurilor”, a declarat epidemiologul…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru a evita confuziile de la inceputul pandemiei, OMS definește clar boala transmisa prin aer

17:25, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oame

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Boala mortala care se raspandește in Europa a ajuns la granițele Romaniei. Ce animal de casa o poate transmite

05:51, 12.03.2024 - O noua epidemie a izbucnit in Europa, iar raspandirea ei s-a accelerat in cursul acestui an. In Ungaria, la granița cu Romania, au fost inregistrate cinci cazuri mortale. Infecția bacteriana, prezenta și in alte țari europene, inclusiv Ungaria, este considerata o boala febrila și periculoasa, avertizeaza…

'Boala papagalului' se raspandește la om in Europa. Cum se manifesta infecția care poate provoca pneumonie sau endocardita

09:50, 07.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a avertizat intr-un buletin lansat marți asupra creșterii cazurilor de psitacoza in Europa, scrie Rai News, citat de Rador Radio Romania. Austria, Danemarca, Germania, Suedia și Olanda au raportat in cursul anului 2023 și in primele luni ale anului 2024 cazuri…

17 cazuri de rujeola, confirmate in Teleorman, de la inceputul anului

10:45, 25.01.2024 - Social 17 cazuri de rujeola, confirmate in Teleorman, de la inceputul anului ianuarie 25, 2024 10:44 Institutul Național de Sanatate Publica (INSP), prin Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, a dat publicitații situația privind rujeola in Romania la data de 23 ianuarie…

OMS: ”O viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”. Boala care ar putea fi de 20 de ori mai mortala decat Covid-19.

17:15, 22.01.2024 - Dupa pandemia de Covid-19 care a paralizat intreaga planeta, experții in domeniul sanatații la nivel mondial, se așteapta la orice, inclusiv la o noua boala care are putea fi de 20 de ori mai mortala decat coronavirusul. Alerta mondiala! Boala care ar putea fi de 20 de ori mai mortala decat Covid-19.…

ALERTA emisa de OMS, la Davos: Boala X ar putea fi de 20 de ori mai mortala decat Covid-19 și e o chestiune de timp pana la pandemie

13:31, 21.01.2024 - Cu o rata de mortalitate de 20 de ori mai mare decat cea a Covid-19 si fara un vaccin, Boala X ar putea ingenunchea rapid omenirea. Putini ar ramane neatinsi de agentul patogen, acesta provocand prabusirea sistemelor de sanatate si colapsul economiilor, in timp ce lumea ar incerca din nou sa stapaneasca…

„Boala X” ar putea fi de 20 de ori mai mortala decat Covid-19. OMS: „O viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

12:00, 21.01.2024 - Cu o rata de mortalitate de 20 de ori mai mare decat cea a Covid-19 și fara un vaccin, boala X ar putea ingenunchea rapid omenirea. Puțini ar ramane neatinși de agentul patogen, acesta provocand prabușirea sistemelor de sanatate și colapsul economiilor, in timp ce lumea ar incerca din nou sa stapaneasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?