Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Gyorfi, declarații sfâșietoare la 8 ani de la moartea mamei sale: „M-aș duce la capătul pământului”

Publicat:

La aproape 8 ani de la moartea mamei sale, a oferit declarații sfașietoare despre femeia care i-a dat viața și cat de mult ii simte lipsa și acum. Artista a marturisit cu durere in suflet ca inca i-a pastrat lucrurile și nu poate renunța la amintirea vie a ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

”Sunt in iad de duminica!” Una dintre romancele acuzate ca a rapit-o pe Danka, fetița ucisa in Serbia, declarații sfașietoare despre ce traiește

16:35, 04.04.2024 - Danka a fost gasita moarta in casa, dupa zile intregi in care a fost cautata, inclusiv in Romania. S-a spus ca doua romance au rapit-o, iar acum una dintre ele traiește momente de groaza, fiind acuzata pe nedrept. Femeia a povestit prin ce trece.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

Oana Roman, mesaj dureros dupa moartea mamei sale

08:50, 23.02.2024 - Mioara Roman, pe numele de fata Mioara Georgescu, s-a stins din viața la varsta de 83 de ani, noaptea trecuta, la azilul din Snagov unde fusese internata de cateva luni.  A murit Mioara Roman. Suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov Oana Roman a transmis un mesaj…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?