Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță într-o destinație de basm. Unde se află prezentatorul TV și soția lui / FOTO

Publicat:

Dani Oțil a termnat un alt sezon al matinalului ”Neatza cu Razvan și Dani” și a decis sa profite de zilele libere intr-o vacanța de vis, alaturi de soția lui, . Modelul a dezvaluit destinația de lux pe care au ales-o de data aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Gabriela Prisacariu a aflat despre aventurile amoroase ale lui Dani Oțil: „Trebuie sa ințeleaga ca am 12 ani de viața in fața ei”. Ce a invațat de la Anna Lesko

11:56, 05.02.2024 - Dani Oțil a facut recent dezvaluiri despre viața sa intima dinainte de a fi cu Gabriela Prisacariu, iar dezvaluirile picante au ajuns și la urechile soției sale. Prezentatorul TV a spus ca Anna Lesko, artista pe care a adorat-o la un moment dat, i-a spus o vorba pe care nu o va uita niciodata.Invitat…

Cum arata Gabriela Prisacariu nemachiata. Soția lui Dani Oțil a ales sa nu-și puna nici filtre de infrumusețare / FOTO

14:30, 02.02.2024 - Gabriela Prisacariu a ales sa se afișeze pe rețelele de socializare complet naturala. Soția lui Dani Oțil a renunțat pentru o zi la filtrele de infrumusețare și la machiaj. Iata cum arata partenera de viața a prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani naturala!

Cum a inceput relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Și-a cunoscut iubitul cand inca era casatorita

16:55, 29.01.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor a starnit multe controverse la inceput. Cuplul a povestit cum s-a cunoscut, dar și cum a inceput povestea lor de dragoste.„Power Couple Romania – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, incepe…

Dani Oțil: „Cred ca trebuie sa merg la psiholog”. Ce a realizat prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani / VIDEO

10:30, 29.01.2024 - Dani Oțil a spus in aceasta dimineața ca este de parere ca ar avea nevoie de un psiholog. De ce considera prezentatorul TV ca ar trebui sa mearga la un specialist. Ce a realizat in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani.


Ce parere ai despre aceasta stire?