Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Rogoz, devastată de durere la 7 ani de la moartea tatălui! Ce cadou i-a făcut înainte de a muri: ”Mă agăț de orice obiect...”

Publicat:

De 7 ani viața s-a schimbat complet, asta deoarece tatal sau a murit, iar in sufletul actriței a ramas un gol imens. Vedeta le-a spus fanilor ca barbatul i-a lasat un cadou inainte de a se stinge din viața și il mai are chiar și astazi, dar nefuncțional.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Baniciu și-a angajat bona pentru bebeluș: „Costa… dar nu e romanca”. Artista va naște in iunie

11:05, 17.04.2024 - Ana Baniciu va naște in aproximativ 7 saptamani și a ales deja bona pentru bebeluș. Cantareața a semnat contractul cu femeie, in varsta de 40 de ani, din Filipine.Cu doar cateva saptamani inainte de momentul mult așteptat al nașterii, Ana Baniciu se pregatește intens pentru a-și intampina bebelușul…

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Dana Rogoz pleaca in Franța. Anunțul facut de actrița. „Nu e vorba de timp, e important sa am inspirație”

16:01, 27.03.2024 - Dana Rogoz, in varsta de 38 de ani, are planuri mari pentru aceasta primavara. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film, aceasta a regizat și scurtmetraje, care au de asemenea un succes rasunator. Vedeta va pleca in curand in Franța.„Urmeaza sa plecam la un festival,…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Soția lui Gabi Stangau, devastata de durere și la o luna de la moartea lui! Diana nu iși gasește liniștea: ”Totul este bucați” / FOTO

13:00, 17.03.2024 - S-a implinit o luna de la moartea lui Gabi Stangau, iar familia lui ii duce dorul in fiecare zi. Soția artistului, Diana, este devastata de durere și nu iși mai gasește liniștea in lipsa lui. Diana a scris un mesaj emoționant in memoria soțului ei.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Cristina Pucean, devastata dupa moartea tatalui ei. Iubita lui Bogdan de la Ploiești sufera de fiecare data cand iși amintește de el: ”Aș da ani din viața mea...” / FOTO

19:40, 03.02.2024 - Deși au trecut cateva luni de la moartea tatalui ei, Cristina Pucean sufera la fel de mult. Dansatoarea este devastata de durere și are ochii in lacrimi de fiecare data cand vorbește despre el. In urma cu puțin timp a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?